Aluška Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Protože Beníka už snad znáte, tak vám ještě ukážu mého Ferdu. Je to křeček syrský, je mu asi rok a našla jsem ho na chodbě u nás v práci. Je tam zverimex a už od tam uteklo hodně zvířátek . Jen mám strach, aby jim jednoho krásného dne neutekl třeba pavouk, to bych asi nepřežila :bojim :bojim . Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Jeee tak ten je taky moc hezkej :super Citovat
mk405 Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 hehe, se nerat fotografuje a snaží se schovat za kytku pavouk je v poho, had by byl horší Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: mk405 hehe, se nerat fotografuje a snaží se schovat za kytku pavouk je v poho, had by byl horší Tak to bych raději hada než pavouka. I když.... já nevím, fujjj :bojim. Nedovedu si představit, že by po mě něco z toho lezlo. Skončila bych fakt v blázinci. Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Jeee tak ten je taky moc hezkej :super A oproti Beníkovi nenáročnej. Ferda celý den spí a ožívá až večer a úplně nejlepší to je, když už spím. V kleci má takové to kulaté kolečko, ve kterém dříve běhával, které už ho ale nebaví, tak si našel originální zábavu, posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D . Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Jeee tak ten je taky moc hezkej :super A oproti Beníkovi nenáročnej. Ferda celý den spí a ožívá až večer a úplně nejlepší to je, když už spím. V kleci má takové to kulaté kolečko, ve kterém dříve běhával, které už ho ale nebaví, tak si našel originální zábavu, posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D . To je tedy dobry nedokáže se rozhodnout kam ho dá a nebo posiluje. Ale zase Beník je takový chlupáček [upravil dne 13.3.06 Petr 406 red] Citovat
Marda106 Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Taky moc krasnej Alusko mas uz doma takovej mensi zverinec tak to je krasny... Ale ten kralicek je tak krasne chlupatouckej a kdyz utece nejaky zviratko zase tak ho chytni a mysli i na nas;) Citovat
Crack Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Jeee tak ten je taky moc hezkej :super A oproti Beníkovi nenáročnej. Ferda celý den spí a ožívá až večer a úplně nejlepší to je, když už spím. V kleci má takové to kulaté kolečko, ve kterém dříve běhával, které už ho ale nebaví, tak si našel originální zábavu, posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D . To je tedy dobry nedokáže se rozhodnout kam ho dá a nebo posiluje. Ale zase Beník je takový chlupáček [upravil dne 13.3.06 Petr 406 red] Jak bude zase nějaká korunka navíc, tak mám už vyhlídnutou novou klec, tam se vyřádí, má 3 patra, tak pak bude moct běhat pořád nahoru a dolů . A domeček tam bude napevno . [upravil dne 13/3/06 Aluška] Citovat
mk405 Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D . se má, se ráno probudí kde se mu nelíbí tak si posune domeček, já bych si chtel taky posunout barák, ale to by byl asi větší rachot:aut:D:D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Jeee tak ten je taky moc hezkej :super A oproti Beníkovi nenáročnej. Ferda celý den spí a ožívá až večer a úplně nejlepší to je, když už spím. V kleci má takové to kulaté kolečko, ve kterém dříve běhával, které už ho ale nebaví, tak si našel originální zábavu, posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D . To je tedy dobry nedokáže se rozhodnout kam ho dá a nebo posiluje. Ale zase Beník je takový chlupáček [upravil dne 13.3.06 Petr 406 red] Jak bude zase nějaká korunka navíc, tak mám už vyhlídnutou novou klec, tam se vyřádí, má 3 patra, tak pak bude moct běhat pořád nahoru a dolů . A domeček tam bude napevno . [upravil dne 13/3/06 Aluška] Tak to jsem zvědavej jak tam pak bude lítal Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Crack Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim To zase ne, právě, že se tam ta slečna, co tam prodává, se o ty zvířátka moc dobře stará. Ale prostě křečci, to jsou potvůrky, protáhnou se opravdu malou skulinkou. Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Aluška posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D . se má, se ráno probudí kde se mu nelíbí tak si posune domeček, já bych si chtel taky posunout barák, ale to by byl asi větší rachot:aut:D:D:D Kdyby posouval s domkem během den, tak mi to tak nevadí, ale on to dělá v noci, přes den nabírá sílu . Nedovedu si představit, jak by jsi s tím domkem posouval ?? a ještě k tomu, kdyby jsi bydlel třeba v paneláku :D Citovat
Crack Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim To zase ne, právě, že se tam ta slečna, co tam prodává, se o ty zvířátka moc dobře stará. Ale prostě křečci, to jsou potvůrky, protáhnou se opravdu malou skulinkou. to jo znám a to je ani nepostrádá,nebo tam nelítá a neschání? Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Marda106 Taky moc krasnej Alusko mas uz doma takovej mensi zverinec tak to je krasny... Ale ten kralicek je tak krasne chlupatouckej a kdyz utece nejaky zviratko zase tak ho chytni a mysli i na nas;) Právě, že doma mám jen Ferdu. U našich mám rybičky, v jedné kanceláři je Dodo - papoušek senegálský, ale ten není můj, ten je Velkého Doda a právě v další kanceláři mám Beníka. Vynahrazuji si nedostatky zvířátek v dětství, naši mi nikdy nechtěli nic koupit, jen na ty rybičky jsem je ukecala. Až budu mít jednou vlastní domeček, tak si pořídím ještě pejska, kočičku a taky bych chtěla.....nesmějte se mi.....kozu, takovou tu malou bílou, je to super zvíře :D . Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim To zase ne, právě, že se tam ta slečna, co tam prodává, se o ty zvířátka moc dobře stará. Ale prostě křečci, to jsou potvůrky, protáhnou se opravdu malou skulinkou. to jo znám a to je ani nepostrádá,nebo tam nelítá a neschání? To by bylo zbytečné, to byla náhoda, že jsem tam Ferdu našla, je to tam rozlehlé a členité , že tam něco chytit nebo najít je nemožné. Citovat
aka Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: mk405 hehe, se nerat fotografuje a snaží se schovat za kytku pavouk je v poho, had by byl horší Tak to bych raději hada než pavouka. I když.... já nevím, fujjj :bojim. Nedovedu si představit, že by po mě něco z toho lezlo. Skončila bych fakt v blázinci. My meli taky v baraku zverex a jediny, co jim utikalo(zato pravidelne...) byli gekoni:-))))))mila to zviratka:-) jinak tedy nas kralicek byl taky aktivni prevazne v noci..... Citovat
Crack Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim To zase ne, právě, že se tam ta slečna, co tam prodává, se o ty zvířátka moc dobře stará. Ale prostě křečci, to jsou potvůrky, protáhnou se opravdu malou skulinkou. to jo znám a to je ani nepostrádá,nebo tam nelítá a neschání? To by bylo zbytečné, to byla náhoda, že jsem tam Ferdu našla, je to tam rozlehlé a členité , že tam něco chytit nebo najít je nemožné. ty to říkáš chytit jako by si to chytala do pastičky na myši Citovat
Aluška Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim To zase ne, právě, že se tam ta slečna, co tam prodává, se o ty zvířátka moc dobře stará. Ale prostě křečci, to jsou potvůrky, protáhnou se opravdu malou skulinkou. to jo znám a to je ani nepostrádá,nebo tam nelítá a neschání? To by bylo zbytečné, to byla náhoda, že jsem tam Ferdu našla, je to tam rozlehlé a členité , že tam něco chytit nebo najít je nemožné. ty to říkáš chytit jako by si to chytala do pastičky na myši Ne to ne, ale když si představím jak lezu po chodbě po kolenách a chytám křečky, Ferda byl druhý, předtím jsme tam viděli pobíhat jednoho, toho jsme nechytali a pak byl Ferda a pak ještě jeden, toho si vzal Dodo a obdaroval dětičky. A vlastně ještě jednoho jsme chytili, ale toho jsme vrátili, ten byl strašně zlej . Citovat
chechet Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Protože Beníka už snad znáte, tak vám ještě ukážu mého Ferdu. Je to křeček syrský, je mu asi rok a našla jsem ho na chodbě u nás v práci. Je tam zverimex a už od tam uteklo hodně zvířátek . Jen mám strach, aby jim jednoho krásného dne neutekl třeba pavouk, to bych asi nepřežila :bojim :bojim . a myslis, ze by te uprchly pavouk mohl nejak ohrozit na zivote? imho by pro tebe byla mnohem nebezpecnejsi tva vlastni fobie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.