Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Protože Beníka už snad znáte, tak vám ještě ukážu mého Ferdu. Je to křeček syrský, je mu asi rok a našla jsem ho na chodbě u nás v práci. Je tam zverimex a už od tam uteklo hodně zvířátek :D . Jen mám strach, aby jim jednoho krásného dne neutekl třeba pavouk, to bych asi nepřežila :bojim :bojim :bojim :bojim .

ferda1.JPG

ferda2.JPG

ferda3.JPG

ferda4.JPG

Odesláno
Původně zaslal: mk405

hehe, se nerat fotografuje a snaží se schovat za kytku :D

pavouk je v poho, had by byl horší :o

Tak to bych raději hada než pavouka. I když.... já nevím, fujjj :bojim :bojim. Nedovedu si představit, že by po mě něco z toho lezlo. Skončila bych fakt v blázinci.

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Jeee tak ten je taky moc hezkej :super :super

A oproti Beníkovi nenáročnej. Ferda celý den spí a ožívá až večer a úplně nejlepší to je, když už spím. V kleci má takové to kulaté kolečko, ve kterém dříve běhával, které už ho ale nebaví, tak si našel originální zábavu, posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D :D .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

A oproti Beníkovi nenáročnej. Ferda celý den spí a ožívá až večer a úplně nejlepší to je, když už spím. V kleci má takové to kulaté kolečko, ve kterém dříve běhával, které už ho ale nebaví, tak si našel originální zábavu, posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D :D .

To je tedy dobry nedokáže se rozhodnout kam ho dá :D a nebo posiluje. Ale zase Beník je takový chlupáček :super

[upravil dne 13.3.06 Petr 406 red]

Odesláno

Taky moc krasnej Alusko mas uz doma takovej mensi zverinec tak to je krasny... Ale ten kralicek je tak krasne chlupatouckej a kdyz utece nejaky zviratko zase tak ho chytni a mysli i na nas;)

Odesláno

To je tedy dobry nedokáže se rozhodnout kam ho dá :D a nebo posiluje. Ale zase Beník je takový chlupáček :super

Jak bude zase nějaká korunka navíc, tak mám už vyhlídnutou novou klec, tam se vyřádí, má 3 patra, tak pak bude moct běhat pořád nahoru a dolů :P . A domeček tam bude napevno :D .

[upravil dne 13/3/06 Aluška]

Odesláno

posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D :D .

se má, se ráno probudí kde se mu nelíbí tak si posune domeček, já bych si chtel taky posunout barák, ale to by byl asi větší rachot:aut:D:D:D

Odesláno

Jak bude zase nějaká korunka navíc, tak mám už vyhlídnutou novou klec, tam se vyřádí, má 3 patra, tak pak bude moct běhat pořád nahoru a dolů :P . A domeček tam bude napevno :D .

[upravil dne 13/3/06 Aluška]

Tak to jsem zvědavej jak tam pak bude lítal :D

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim

To zase ne, právě, že se tam ta slečna, co tam prodává, se o ty zvířátka moc dobře stará. Ale prostě křečci, to jsou potvůrky, protáhnou se opravdu malou skulinkou.

Odesláno

posunuje svůj keramický domeček z jedné strany klece na druhou a pořád dokola, to je aspoň rachot :D :D .

se má, se ráno probudí kde se mu nelíbí tak si posune domeček, já bych si chtel taky posunout barák, ale to by byl asi větší rachot:aut:D:D:D

Kdyby posouval s domkem během den, tak mi to tak nevadí, ale on to dělá v noci, přes den nabírá sílu :D .

Nedovedu si představit, jak by jsi s tím domkem posouval ?? :D a ještě k tomu, kdyby jsi bydlel třeba v paneláku :D :D :D

Odesláno

Hezky barevnej:)...ale ten zverimex to musí bejt hrůza,když jim ta zvěřina takhle utíká,asi se k ním nechovaj moc pěkne:bojim

To zase ne, právě, že se tam ta slečna, co tam prodává, se o ty zvířátka moc dobře stará. Ale prostě křečci, to jsou potvůrky, protáhnou se opravdu malou skulinkou.

to jo znám :) a to je ani nepostrádá,nebo tam nelítá a neschání?
Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Taky moc krasnej Alusko mas uz doma takovej mensi zverinec tak to je krasny... Ale ten kralicek je tak krasne chlupatouckej a kdyz utece nejaky zviratko zase tak ho chytni a mysli i na nas;)

Právě, že doma mám jen Ferdu. U našich mám rybičky, v jedné kanceláři je Dodo - papoušek senegálský, ale ten není můj, ten je Velkého Doda a právě v další kanceláři mám Beníka. Vynahrazuji si nedostatky zvířátek v dětství, naši mi nikdy nechtěli nic koupit, jen na ty rybičky jsem je ukecala. Až budu mít jednou vlastní domeček, tak si pořídím ještě pejska, kočičku a taky bych chtěla.....nesmějte se mi.....kozu, takovou tu malou bílou, je to super zvíře :D :D .

Odesláno

To by bylo zbytečné, to byla náhoda, že jsem tam Ferdu našla, je to tam rozlehlé a členité , že tam něco chytit nebo najít je nemožné.

Odesláno

hehe, se nerat fotografuje a snaží se schovat za kytku :D

pavouk je v poho, had by byl horší :o

Tak to bych raději hada než pavouka. I když.... já nevím, fujjj :bojim :bojim. Nedovedu si představit, že by po mě něco z toho lezlo. Skončila bych fakt v blázinci.

My meli taky v baraku zverex a jediny, co jim utikalo(zato pravidelne...) byli gekoni:-))))))mila to zviratka:-) jinak tedy nas kralicek byl taky aktivni prevazne v noci.....;)

Odesláno

To by bylo zbytečné, to byla náhoda, že jsem tam Ferdu našla, je to tam rozlehlé a členité , že tam něco chytit nebo najít je nemožné.

ty to říkáš chytit jako by si to chytala do pastičky na myši :D
Odesláno

ty to říkáš chytit jako by si to chytala do pastičky na myši :D

Ne to ne, ale když si představím jak lezu po chodbě po kolenách a chytám křečky, Ferda byl druhý, předtím jsme tam viděli pobíhat jednoho, toho jsme nechytali a pak byl Ferda a pak ještě jeden, toho si vzal Dodo a obdaroval dětičky. A vlastně ještě jednoho jsme chytili, ale toho jsme vrátili, ten byl strašně zlej :bojim .

Odesláno

Protože Beníka už snad znáte, tak vám ještě ukážu mého Ferdu. Je to křeček syrský, je mu asi rok a našla jsem ho na chodbě u nás v práci. Je tam zverimex a už od tam uteklo hodně zvířátek :D . Jen mám strach, aby jim jednoho krásného dne neutekl třeba pavouk, to bych asi nepřežila :bojim :bojim :bojim :bojim .

a myslis, ze by te uprchly pavouk mohl nejak ohrozit na zivote? imho by pro tebe byla mnohem nebezpecnejsi tva vlastni fobie...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...