bubakkaja Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 vim o prevodovce z gti6.nevite jakou ma cenu? Citovat
Vvitty Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: bubakkaja jezdila do posledni chvile ehm... a nevali se tamtez treba jeste nejake dalsi dily? zajima me par zalezitosti z interieru... Citovat
bubakkaja Odesláno 24. březen 2006 Autor Odesláno 24. březen 2006 no on je to dovoz z anglie a bourany na zadek a celkem hodne znicena a motor se dava do p205 a prevodovka holt zbyla.ono to nemelo ani zadni sedacky ani klimu ani el.okna proste jen zavodak je tam palubovka a sedacky predni ale volant vpravo Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 no ja potrebuju budiky, zbytek me v podstate nezajima... jestli je to teda novy model, tj. 97+. jenze to bude zrejme jiny dil s jinym uchycenim... ze je v milich je mi fuk odkud jsi? nebo nemas fotku? Citovat
bubakkaja Odesláno 25. březen 2006 Autor Odesláno 25. březen 2006 ja jsem bohuzel z f-m a novy model to je musel bych se podivat po nedeli v jakem je ta pristrojovka stavu Citovat
Vvitty Odesláno 26. březen 2006 Odesláno 26. březen 2006 no kdyby jsi mel cas... a taky zac by byly... ale bojim se, ze to stejne bude na houby, protoze to nebude zamenny, kaplicka Citovat
bubakkaja Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 tak uz jsem se tam konecne dostal.on ten silenec tam mel jen otackomer a ukazatele teploty snad vseho mozneho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.