Petr33 Posted May 3, 2002 Share Posted May 3, 2002 Mám problém asi už měsíc...auto mi třeba 10x krásně hned chytne...a pak najednou nejde nastartovat...startét točí motorem, ale zjistil jsem že na svíčky nejde jiskra..mám ještě peugeot s karburatorem..rok výr.1990 405GL.Auto mi opět chytne jen když ho roztlačím..pak zase třeba 10x chytne a pak zase stejná závada..jsem šílený..kdo má stejné poznatky prosím o radu.Petr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted May 3, 2002 Share Posted May 3, 2002 Obecně budto není zapálit co a nebo není zapálit čím. Měl jsem podobný problem, byl špatný zapalovací kabel od zapalovací cívky k rozdělovači. Zkontroluj kabely, kontrola ale neodhalí všechny vady(mám zkušenost). Doporučují koupit novou sadu kabelů original Peugeot (cena 1800 Kč). Pokud by byl problém v zapalovací cívce, tak mám jednu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts