vlado1 Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Mam Peugeot 405 GLD,..v septembri munuleho roka som kupil do neho novu bateriu a posledny mesiac sa mi uz dva krat vybila Co boli tie hrozne mrazi tak nebol problem a teraz na konci zimy to blbne. V com moze byt chyba? Alternator nepredpokladam, ale ak by nahodou ako si ho mozem amatersky otestovat? Citovat
mk405 Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 pokud máš měřák: 1) tak změřit pri volnoběhu kolik je napětí na baterce já mám 14,4V pak pustit co nejvíce el. spotřebičů jako větrák na plno, všechna světla, topení, vyhřívání skel prostě co nejvíc a změřit jestli se nedostaneš pod 12,6V to by se skoro nedobíjela. 2) odběr v klidovém stavu a vypnutém autě v Ampérech, měl by být v 0.01A pro pamět rádia atd. aby jsi neměl nejakej černej odběr jinak pokud jen někde popojíždíš a startuješ se ta baterka vydudá celkem spolehlivě Citovat
vlado1 Odesláno 10. březen 2006 Autor Odesláno 10. březen 2006 no zajtra to otestujem ....dakujem za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.