Mystic1116 Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 Zdravim.Potřebuji radu.Blbne mi esp.V létě se mi rozsvítila chyba esp a asr.ABS ale funguje.Teď jak se ochladilo tak se esp a asr vypíná a zapíná.ABS stále funguje normálně.Nevíte někdo,kde by mohla být chyba?Děkuji. Citovat
TonyIII Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 Mně taky přestalo fungovat ESP, ABS v pořádku. Vyměnil jsem brzdový spínač a pořád nic. Dal jsem to na dia a byl v háji nějaký ventil v kostce ABS/ESP. Mechanik má nějakou německou firmu speciálně na tyto jednotky, tak ji poslal výpis z dia co jsem si nechal vytisknout. Samozřejmě že mám štěstí na speciální poruchy a z Německa přišla odpověď že oprava by stála víc jak nová kostka. Takže vrakoviště to jistilo. Kostku mi namontoval, ale nemá originál dia na Peugeota tak se ABS/ESP jevilo jako nefunkční. Sehnal jsem borce s originální diagnostikou, ten se napích, jednou se svezl na parkovišti dokola a vše je ok. ABS/ESP funkční Citovat
Mystic1116 Odesláno 25. listopad 2019 Autor Odesláno 25. listopad 2019 Mno já to měl v létě na dia u kámoše a ta se k jednotce esp ani nedokázala připojit. Citovat
TonyIII Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 Tady na takové věci to chce fakt originál diagnostiku, žádná univerzální s tím nic nenadělá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.