Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás,

síce som nový na fóre,ale skúsenosti v peugeotom už mám.Vyskytol sa problém,a potrebujem poradiť.Viem že je tu veľa kvalifikovaných ludí.Mám P407 SW, 2HDI 100 kw 6 AT r.v 2006,najazd.275 tis.Ešte v lete sa stalo pri výjazde na R1 že motor začal cukať pri 110km/h pri preraďovaní na 6 stup.Myslel som že automat sa nevie rozhodnúť,a navyše v tej dobe mi na aute blbla riadiaca jednotka.Raz naštartovalo raz nie,stále vypisovalo-voda v palivovom filtry- takže som to stále odpúšťal,a odpúšťal až ma z toho opustily moje kríže,a skončil som v nemocnici.No ale po vyliečení som zašiel na diagnostiku tu v NR do Peugeot servisu,kde bez čakania mi to napichly na pc,a vytlačili 3listy A4 chýb.Skúsený mechanik mi povedal,že odišla komplet riadiacia jednotka,takže za 80€ som kúpil na vrakáči inú,namontoval,zašiel s5 do servisu a tam bolo všetko v poriadku.Musím pochváliť tento servis,ochota,skúsenosti na 1.  Ale, tento piatok po ceste domov motor na 5-tke pri 90 km/h začal opäť cukať,trhať až nakoniec za jazdy zhasol.Jediná vec,ktorá sa objavila na veľkom farebnom displajii bola-ASISTENCNE SLUZBY OBMEDZENE  a veľký výkričník.Na palubke nič.Tak som zastavil,skúšal naštartovať a nič.Tak som odpojil na ceste bateriu,počkal cca 2 min,zapol a auto naštartovalo a došiel som domov.Máte už niekto z týmto skúsenosť?jasné že pojdem do servisu buduci týždeň,ale je niečo,čo si viem aj doma skontrolovať?Auto štartuje,jazdí,akurát mi tam zas vypisuje už spomínanú závadu,a neviem  kedy zdochne.Mám podozrenie na nejaký snímač na prevodovke,vtedy zvykne vypnuť motor aby ju ochránil.A keď som to pozeral na diagnostike v aute cez palubný pc,nezostalo to uložené v závadách.Tak už neviem.Ak by na niečo prišli v servise,up dajtnem to tu.dík za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...