jan.svaton Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Zdravim, kam by jste dali do 405 kombika dalsi repracky, aby co nejmene zavazeli? Diky Citovat
mk405 Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 možností je sposta, záleží dost i na tipu repra možnosti: - zadní dveře- spíše jen pro zadní posádku - pokud jezdíš s platem tak do plata, pokud máš roletku tak udělat malé plato jen pro repra a roletku posunout - pokud jezdíš bez plata tak boky kufru nebo do 5. dveří. [upravil dne 3/3/06 mk405] Citovat
VDO Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 A nechceš doorboxy na 405ku? Je to na starí model. Citovat
Capy Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 ja mam starej model místo zadního posuvnýho dílu sem udělal z dřevotřísky 10mm akorát se vejde do drážek zespoda vyztužil al jacklama vyříz díry namontoval repro zespoda.To celý funguje docela dobře repro se zasouvá i s platem.Jestli chceš foto mohu poslat emailem.Připojeno na konektory takže nejsi nijak omeze. Citovat
jan.svaton Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 VDO: co to presne jsou ty doorboxy? nemas fotku? Capy: jj, tak mi to kdyztak posli, aspon budu mit neco pro inspiraci Jinak vsem diky:papa Citovat
mk405 Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 doorboxy asi budou doorboardy neboli takové MDFkové držáky repra. ta fotka by mě taky zajímala, neco jsem si taky páchal ale asi to ještě předělám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.