nkohoutek Odesláno 9. červenec 2019 Odesláno 9. červenec 2019 Ahoj kolegové, Mám 5008 I ( rok 2013 ): chtěl jsem se zeptat zda se někomu také na plastech budíků udělali takové malé šedé fleky (mapy jako když zaschne po umytí na okně voda ), ale nejdou vyleštit. Nevíte jak odstranit nebo zda mohou být zevnitř ? Auto mám krátce a nevím zda tam před tím už byly, budíky sem totož čistil vlhčeným ubrouskem pro děti a nevím zda jsem si to neudělal tím ? Vlhčeným ubrouskem jsem čistil i chrom na konzole pod řadící pákou a zřejmě se pod něj dostala vlhkost ? a zvlnil se v jednom místě a začal loupat. Tak neudělejte stejnou chybu jak já Opravit jedině asi chrom páskou doma ? ale to bude vypadat hrozně a nebo nechat znovu plast nachromovat ale to by bylo drahé děkuji za tipy a rady Citovat
pavelu96 Odesláno 9. červenec 2019 Odesláno 9. červenec 2019 Ty fleky a mapy tam mám taky - je to zevnitř (taky mě to *neumím psát slušně*), ale rozebírat, leštit a nějak to těsnit se mi nechce... Chrom v interiéru radši ničím nedrbat. Stačí jen lehce navlhčeným hadříkem s jarovou vodou a vysušit. Oprava - omrknout vrakáče a vymenit, nebo nechat nalakovat. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. červenec 2019 Odesláno 9. červenec 2019 Taky mám na displeji mezi budíky mapy, hlavně dole na hraně. Lesklé plochy otírat opatrně. Tady nebo na FB někdo psal, že si ten "chrom" z budíků sundal. Já teda uklízím ubrousky na palubku. Jen kolem řadičky musím něčím jiným. Nejlépe vlhkým. Tam nechávají mapy na tom plastu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.