Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kolegové,

Mám 5008 I ( rok 2013 ):  chtěl jsem se zeptat zda se někomu také na plastech budíků udělali takové malé šedé fleky (mapy jako když zaschne po umytí na okně voda ), ale nejdou vyleštit. Nevíte jak odstranit nebo zda mohou být zevnitř ?  Auto mám krátce a nevím zda tam před tím už byly, budíky sem totož čistil vlhčeným ubrouskem pro děti a nevím zda jsem si to neudělal tím ?

Vlhčeným ubrouskem jsem čistil i chrom na konzole pod řadící pákou a zřejmě se pod něj dostala vlhkost ? a  zvlnil se v jednom místě a začal loupat. Tak neudělejte stejnou chybu jak já 🙂 Opravit jedině asi chrom páskou doma ? ale to bude vypadat hrozně a nebo nechat znovu plast nachromovat ale to by bylo drahé

děkuji za tipy a rady

Odesláno

Ty fleky a mapy tam mám taky - je to zevnitř (taky mě to *neumím psát slušně*😀), ale rozebírat, leštit a nějak to těsnit se mi nechce...

Chrom v interiéru radši ničím nedrbat. Stačí jen lehce navlhčeným hadříkem s jarovou vodou a vysušit. Oprava - omrknout vrakáče a vymenit, nebo nechat nalakovat.

Odesláno

Taky mám na displeji mezi budíky mapy, hlavně dole na hraně. Lesklé plochy otírat opatrně. Tady nebo na FB někdo psal, že si ten "chrom" z budíků sundal. Já teda uklízím ubrousky na palubku. Jen kolem řadičky musím něčím jiným. Nejlépe vlhkým. Tam nechávají mapy na tom plastu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...