Radek V. Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Další brouk Pytlík......čéče, podle Tvých bohatých zkušeností, tobě musí bejt nejmíň padesát, možná i víc.....hlavně jak znáš zákon...neohrozit, neomezit.............ještě by jsi nám tady mohl vysvětlit jaký je třeba rozdíl mezi zastavením a zastavením vozidla.... Citovat
voštík Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 to jej ednoduchy Zastaveni - doba nezbytne nutna k nalozeni ci slozeni nakladu, pripadne nastoupeni cio vystoupeni osob Zastaveni vozidla - nezavisle na vuli ridice (zpravidla porucha) A to je mi 27 a zadny zkusenosti nemam... Sorry, provokuju, trosku Citovat
emta41 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Hmm, hodne dobry... Jen k tem svetlum...nejsou nezbytne nutna, ale ridic ma casto pocit, ze muze jet v noci jak o zavod. Svadi to. Bohuzel. Volba je na kazdem, ale rozhodne to pro protijedouci auta neni moc prijemne. Citovat
Dafe Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Radek V. Další brouk Pytlík......čéče, podle Tvých bohatých zkušeností, tobě musí bejt nejmíň padesát, možná i víc.....hlavně jak znáš zákon...neohrozit, neomezit.............ještě by jsi nám tady mohl vysvětlit jaký je třeba rozdíl mezi zastavením a zastavením vozidla.... No padesát mi není ale půlka z toho jo. Jsem řidič z povolání(nebezpečné naklady(ADR),nadrozměrné náklady) Mám všechny možný řidičáky,svářečáky,strojní průkazy a jeřábnický zkoušky. Dělám každej rok něco jinýho. Poslední rok tu autodopravu. Před tim sem měl bagry a ještě před tim dělal 3 roky svářeče ve Skotsku. Dělám jen to, na čem se dá vydělat. Nebýt toho skotska tak mám hovno. Na to že je mi 25 mám možná víc zážitků než nějakej padesátník,kterej dělal celej život ve fabrice a volnej čas proseděl v hospodě(tím se ale nechci nikoho dotknout). Na motorkách nás jezdilo celkem 10. Půlka se zabila(jednoho sem viděl na vlastní oči-byli sme v itálii na dovolenej),3 se na to vysrali a zustali sme s kámošem dva. A já se na to vysral před měsícem,protože je na cestě rodina. Aut už sem měl taky několik. Jako řidič z povolání sem toho víc nacouval než ty najezdil dopředu a nyní jako provozovatel autodopravy v zákonech žiju a už bohužel tak i chovám. Teď chci prodat auta a zařídit hospodu. Se někdy v budoucnu můžeš stavit na pokec možná. U několika bouraček už sem byl: Někdy pozdě,někdy v čas. Tak nemachruj Citovat
Dafe Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: voštík to jej ednoduchy Zastaveni - doba nezbytne nutna k nalozeni ci slozeni nakladu, pripadne nastoupeni cio vystoupeni osob Zastaveni vozidla - nezavisle na vuli ridice (zpravidla porucha) A to je mi 27 a zadny zkusenosti nemam... Sorry, provokuju, trosku Správně. Zastavení vozidla bych doplnil. Třeba křižovatka, výzva policie ale jinak Citovat
Radek V. Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 2Dafe Moc se ti omlouvám za mé machrování a koukám, že se musím nad sebou hooodně zamyslet...... Ta věta o tvém couvání mě fakt dostala, to mám ještě teda co dohánět..... Jen si myslím, že s tím broukem Pytlíkem to bylo výstižné jen napůl. Zapoměl jsem ještě na Ferdu mravence.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.