panzerflus Odesláno 22. červen 2019 Odesláno 22. červen 2019 (upraveno) Zdravím...mám problém, moje 406 2.0 HDI 80kw facelift. Zdechla ji baterka a od té doby nelze nastartovat. Na displayi svítí economy active mode. A zatím jsem udělal tyto kroky: výměna DRV ventilu, výměna dvojitého relé u řídící jednotky. Vyměněny prakticky všechny pojistky a ani ťuk. Motor točí krásně. Nafta jde do vysokotlakého čerpadla ale nevím zda se dostane za něj. Ale každopádně když se foukne do sání tak má tendenci aspoň škytat. Veškeré elektro jinak v autě funguje. Zkoušel jsem i vyrušit nouzový vypínač přívodu paliva, napadá někoho kde by mohla být chyba? Diky Upraveno 22. červen 2019 uživatelem panzerflus Citovat
HonzaZ Odesláno 22. červen 2019 Odesláno 22. červen 2019 Pokud jsi vyměnil řídící jednotku motoru a nemáš k ní spárovanou BSI, tak auto nemůžeš nastartovat. Citovat
panzerflus Odesláno 22. červen 2019 Autor Odesláno 22. červen 2019 Já nevyměnil řídící jednotku...mám tam překlep...je to relé u řídící jednotky... Citovat
panzerflus Odesláno 22. červen 2019 Autor Odesláno 22. červen 2019 Dával jsem z funkčního auta použitý Citovat
HonzaZ Odesláno 22. červen 2019 Odesláno 22. červen 2019 Může to být snímač otáček klikového hřídele nebo vačky. Ideální by byla diagnostika a měřit při startování dynamické hodnoty. Jinak těžká rada. Economy mód zmizí až po nastartování motoru. Citovat
panzerflus Odesláno 22. červen 2019 Autor Odesláno 22. červen 2019 A to se může ,,posrat,, tím že zdechne baterka? Citovat
HonzaZ Odesláno 22. červen 2019 Odesláno 22. červen 2019 Těžko říct, mohlo se také rozhodit spárování ŘJ motoru s BSI. Prostě v této fázi jedině diagnostika. Citovat
panzerflus Odesláno 23. červen 2019 Autor Odesláno 23. červen 2019 Bohužel nemám možnost diagnostiky...co bych mohl ještě zkusit udělat sám? Napadá vás něco? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.