Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čau já to mám taky a mě to slouží k zamykání auta bud celého nebo jen kufru , protože mám bezklíčové odemykání a zamykání . 

Upraveno uživatelem kemo
Odesláno (upraveno)

Mam to podobne na 5008 ale je to spis jako zaslepka a taky jsem premyslel, k cemu to je. K zamykani auta mam tlacitka uprostred, tohle je uplne vpravo. Ale vypada to jako na foto nahore.

Upraveno uživatelem doctortom508
Odesláno

Vyskúšané, funguje zamkne auto. ALE!!! Keď som otvoril len kufor, tak sa auto nezmklo a nevedel som bezkľúčovo ani zavrieť. Jak som otvoril nejaké dvere a potom som skúšal zavrieť na kufri, tak sa už zamklo. Nechápem prečo to tak robil...

Odesláno (upraveno)

Pokud mas bezklicove odemykání a kufr otevřeš rukou když zmáčkneš otevírání kufru tak odremknes jen kufr a pokud podržíš jen ten malý čtverec tak zas ten kufr zamknez a auto ti to ukáže blinkry , a ještě se musíš podívat do nastavení na dotykovém displeji jestli tam nemáš nastavení odemykání kufru bez potřeby odemknutí celého auta.A máš to hezky popsané i v manuálu co máš k autu.

Upraveno uživatelem kemo
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, doctortom508 napsal:

Mam to podobne na 5008 ale je to spis jako zaslepka a taky jsem premyslel, k cemu to je. K zamykani auta mam tlacitka uprostred, tohle je uplne vpravo. Ale vypada to jako na foto nahore.

Pokud mas bezklicove odemykání tak to nikdy nepůjde zamknout prostředním tlačítkem na kufru k tomu slouží to malé tlačítko je to popsané i v manuálu . Ale já viděl jen manuál na 308 a 3008 třeba to 5008 má jinak.

Upraveno uživatelem kemo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...