MrValicekNR Odesláno 19. červen 2019 Odesláno 19. červen 2019 (upraveno) Ahojte, na mojom p307 mi nefunguje klimatizácia. Kompresor pustí ale nechladí. Cez diag PP2000 jediná chyba je ,,Prechodná závada. Rotor sondy teploty v kabiňe zablokovaný,, neviem kód chyby ani nič som nenašiel na internete. Kebyže nemám chladivo tak kompresor nespustí ? Upraveno 24. červen 2019 uživatelem MrValicekNR Citovat
ferinko2 Odesláno 19. červen 2019 Odesláno 19. červen 2019 Jasné , že keď nemáš chladivo tak kompresor nespustí.A máš dostatok chladiva? Ale tvoj problém je asi jasne popísaný......zablokovaný ofukovací motorček sondy teploty v kabíne....klíma nevie zosnímať teplotu v kabíne. Ale preto že by nešla klíma sa mi nezdá. Pre fungovanie klímy musia byť splnené určité podmienky -dostatočný tlak chladiva -funkčné ventilátory chladenia -funkčný kabínový ventilátor -funkčný kompresor Takže na tej diagnostike bolo potrebné zistiť a otestovať vyššie spomínané veci a nie len pozrieť chyby v histórii. brixtr ohodnotil 1 Citovat
MrValicekNR Odesláno 19. červen 2019 Autor Odesláno 19. červen 2019 (upraveno) závadu zablokovaný ofukovací motorček sondy teploty v kabíne som odstranil bol tam chumáč prachu ale klíme aj tak nejde -Teplotu v kabine mi diagnostika zobrazuje správnu tak kabinový snímač teploty funguje správne taktiež aj vonkajšia teplota zobrazuje správne. - tlak chladiva neviem ako pozrieť cez diag. nenašiel som tam takú možnosť - ventilátor chladenia je funkčný na oboch rýchlostiach - ventilátor kabínový taktiež funkčný na všetkých rýchlostiach - kompresor spína je funkčný zvuk normálni ako keď chladí Upraveno 19. červen 2019 uživatelem MrValicekNR Citovat
MrValicekNR Odesláno 19. červen 2019 Autor Odesláno 19. červen 2019 Tak bol som stým v servise a málo chladiva... iba 70g... doplnené 450g a všetko poriadku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.