Neon Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Tak ty si vezmeš fotku auta A aka no udělá si jmenovku No, tak jestli na tom trvate, tak ja si ji teda vezmu:roll ale nevim jestli je to potreba, vzdyt Neon, kdyz ted prijel, tak me neznal a stejne poznal na prvni pohled.....jak to udelal:myslim:myslim:D:D:D Ehm...to je tajemství Ale bylo to jednoduchý: na diskuzi chodíte nejčastěji 3 holky Netopka, Aluška (z Brna) a ty!!! Takže netopku jsem poznal a kdo zbejval z holek???? Ty!!! Takže easy...:cool: ale jentak mimochodem mě poznáte hned, ja půjdu za masku Neona - tzn bez masky...
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Neon Ehm...to je tajemství Ale bylo to jednoduchý: na diskuzi chodíte nejčastěji 3 holky Netopka, Aluška (z Brna) a ty!!! Takže netopku jsem poznal a kdo zbejval z holek???? Ty!!! Takže easy...:cool: ale jentak mimochodem mě poznáte hned, ja půjdu za masku Neona - tzn bez masky... Ehm...to sem to tedy dopracovala, sem proste to, co zbyde.... A k maskám....kdybyste si to panove aspon vymenili.....John sel za Medveda, Medved treba za Petra, Petr za Neona, Neon za Masinku, Masinka za Vvittyho....nejak se ztracim....asi vas nepoznam...
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Neon Ehm...to je tajemství Ale bylo to jednoduchý: na diskuzi chodíte nejčastěji 3 holky Netopka, Aluška (z Brna) a ty!!! Takže netopku jsem poznal a kdo zbejval z holek???? Ty!!! Takže easy...:cool: ale jentak mimochodem mě poznáte hned, ja půjdu za masku Neona - tzn bez masky... Ehm...to sem to tedy dopracovala, sem proste to, co zbyde.... A k maskám....kdybyste si to panove aspon vymenili.....John sel za Medveda, Medved treba za Petra, Petr za Neona, Neon za Masinku, Masinka za Vvittyho....nejak se ztracim....asi vas nepoznam... Tak to jsem zvědavej jak by jsi si to představovala. To je asi nereálný :D:D
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Tak ty si vezmeš fotku auta A aka no udělá si jmenovku No, tak jestli na tom trvate, tak ja si ji teda vezmu:roll ale nevim jestli je to potreba, vzdyt Neon, kdyz ted prijel, tak me neznal a stejne poznal na prvni pohled.....jak to udelal:myslim:myslim:D:D:D No netrváme ale bylo by to zajímavý
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Já kdybych tam šla, tak bych šla za opilce, mám tak červený nos od rýmy, že by jste mě ani nepoznali . A občas se taky motám po těch všech kapkách, prášcích a sirupech :D .
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Já kdybych tam šla, tak bych šla za opilce, mám tak červený nos od rýmy, že by jste mě ani nepoznali . A občas se taky motám po těch všech kapkách, prášcích a sirupech :D . Tak to bych chtěl vidět Aluška jako opilec
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Já kdybych tam šla, tak bych šla za opilce, mám tak červený nos od rýmy, že by jste mě ani nepoznali . A občas se taky motám po těch všech kapkách, prášcích a sirupech :D . Tak to bych chtěl vidět Aluška jako opilec Není o co stát :mad: .
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Já kdybych tam šla, tak bych šla za opilce, mám tak červený nos od rýmy, že by jste mě ani nepoznali . A občas se taky motám po těch všech kapkách, prášcích a sirupech :D . Tak to bych chtěl vidět Aluška jako opilec Není o co stát :mad: . Noooo ja nevím, ale zase by to zajimavý :D [upravil dne 7.3.06 Petr 406 red]
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Já kdybych tam šla, tak bych šla za opilce, mám tak červený nos od rýmy, že by jste mě ani nepoznali . A občas se taky motám po těch všech kapkách, prášcích a sirupech :D . Tak to bych chtěl vidět Aluška jako opilec Není o co stát :mad: . Noooo ja nevím, ale zase by to zajimavý :D [upravil dne 7.3.06 Petr 406 red] Myslím, že by mě tam ani nepustili :D .
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Já kdybych tam šla, tak bych šla za opilce, mám tak červený nos od rýmy, že by jste mě ani nepoznali . A občas se taky motám po těch všech kapkách, prášcích a sirupech :D . Tak to bych chtěl vidět Aluška jako opilec Není o co stát :mad: . Noooo ja nevím, ale zase by to zajimavý :D [upravil dne 7.3.06 Petr 406 red] Myslím, že by mě tam ani nepustili :D . Ale jo, řekla by jsi že jsi od Peugeotu - clubu a když by to nepomohlo tak bych se přimluvil aby tě pustily :D:D
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Myslím, že by mě tam ani nepustili :D . Ja myslim, ze by Te pustili...jsou zvykli na ledacos...ted treba tam vtrhly jako prvni ctyri slecny a tvrdily, ze jsou peugeot-club, prekvapene se koukali jen nekteri hosti...:D
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Tak to jsem zvědavej jak by jsi si to představovala. To je asi nereálný :D:D Tak teda jako prvni me napadla vymena vozidla.....ale radsi to ani nebudu rikat nahlas...
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Tak to jsem zvědavej jak by jsi si to představovala. To je asi nereálný :D:D Tak teda jako prvni me napadla vymena vozidla.....ale radsi to ani nebudu rikat nahlas... To děláš dobře to neni dobrej napad
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red To děláš dobře to neni dobrej napad Vzdyt rikam, nahlas bych si to rict netroufla.to ne:bojim:bojim
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red To děláš dobře to neni dobrej napad Vzdyt rikam, nahlas bych si to rict netroufla.to ne:bojim:bojim To jo, chtěl bych vidět prvního kdo by ho vymenil
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red To jo, chtěl bych vidět prvního kdo by ho vymenil a tak nekdo by se mozna nasel, nemyslis?
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red To jo, chtěl bych vidět prvního kdo by ho vymenil a tak nekdo by se mozna nasel, nemyslis? Někdo možná jo ale já neeee
Recommended Posts