Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Jak je to s u2u,píšemi to např. 95% ze 100.No a co bude pak až bude100, já vymažu předchozí zprávy a pořád je to těch 95% :myslim:myslim:myslim:myslim

Zkus kliknout na prázdné u kolonky KOŠ pak se ti ty zpravy vymažou,nejdřív je hodis do koše a pak smažeš takhle a je to OK.

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: chuck11

Jak je to s u2u,píšemi to např. 95% ze 100.No a co bude pak až bude100, já vymažu předchozí zprávy a pořád je to těch 95% :myslim:myslim:myslim:myslim

Zkus kliknout na prázdné u kolonky KOŠ pak se ti ty zpravy vymažou,nejdřív je hodis do koše a pak smažeš takhle a je to OK.

Já prázdné u kolonky koš nemám:bojim

Odesláno

chuck11 : musiš nejdřiv si ty zprávy oznacit a pak daš dole jak je smazat tak na to kliknes a daš odeslat změny. A ono se ti to přesune do koše a pak klikneš na prázdné a koš se ti vymaže.

Odesláno
Původně zaslal: John

chuck11 : musiš nejdřiv si ty zprávy oznacit a pak daš dole jak je smazat tak na to kliknes a daš odeslat změny. A ono se ti to přesune do koše a pak klikneš na prázdné a koš se ti vymaže.

Kurňa já sem tu složku nemohl najít a ono to prázdné je v té modré liště a je psané tmavě modře tak to nebylo vydět diki:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...