Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cesta na slapy-Pro cechy!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Tak když nas Vostik vykazal ze sveho fora tak se chci zeptat kdo pojede na sraz z vych cech.HK Podebrady a dal.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hm to je divny to mi neríkejte ze nikdo nejede z vych cech.HK Pardubice atd.:(:(:(

Odesláno

Cabrio neboj, já hledal někoho kdo pojede z jižních čech a taky se neozval nikdo .... jenom samej moravák :(, ale co určitě přivezou hodně vínečka a namixujeme si litry houby :D:D

Odesláno

..... ze vam tady lezu........ :)

Ono to bude asi tim, ze z Moravy je to na Slapy asi tak 400km kdezto z cech to maji vsichni kolem 100-150.... to se da jet i samostane..... ale kolonku asi 7 nebo 8 pazoutu, co je zatim v jednani tady od nas..... to bude asi novy rekord, ne? :):):):):)

Odesláno

Jen se nevytahuj a hlavne privez neco do nosanku pro me a SWINI:D:D:D

Odesláno

Jo vinecko vezu ja!!!! Neni nad dobre vinecko. Potom zpev a zeny a jsem spokojenej:D:D:D

Odesláno

No jaky to jeste nevim ale rozhodne to bude kvalitni protoze ja si potrpim na dobrem vinu:P:P:P;););)

Odesláno

Jenze ja to neredim takze bude ciste vinecko ale pak ta moje hlavicka to me zas bude bolet:D:D:D:D

Odesláno

Hmmm ja si myslim ze potom uz ten patek nebude zas tak horkej:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...