Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, potřeboval bych poradit. Mám P806 2,0ST, ale to není teď asi důležité. Můj problém je, že kdykoli zastavím na nějakém svahu a zařadím zpátečku a vypnu motor, tak se auto začne přískoky samovolně rozjíždět. Je to samozřejmě nepříjemné a mám samozřejmě strach že auto najdu někdy, někde v poli, nebo nedej bože pod Tatrou 806. Převodovka přitom funguje dobře a nemám s ní problémy. Můžete mi někdo zkusit vysvětlit o co jde?? Díky P. :bojim

Odesláno

přesně tak. rozjede se ti z většího kopce každý auto. pokud to nemá nějakej ohromnej motor. holt zastav tak aby se nerozjel, opřít kola o chodník nebo ručku. i když v zimě jí taky nedávám

Odesláno

Ahoj.Mám 806 a ruční brzdě se vyhýbám,jak čert kříži.A v mrazech zásadně!Často stávám v pořádném kopci u známého,nechávám tam jedničku,ale,jak psal kšanda,vytočím kola úplně na konec rejdu.Po příchodu k autu se dívám,o kolik popojelo a ještě nikdy nepopojelo.Zřejmě se váha vozu proti vytočeným kolům a zařazené rychlosti tolik neuplatní.A proč nedávám ruční brzdu? Na embéčku jsem ji dal,pak jsem nutně potřeboval jet - bylo mi divné,že motor netáhne,a pak se jen kouřilo.A z peněženky taky!Toto je jen poznámka,ne vysvětlení Tvého problému.P806

Odesláno

Ruční brzdu používám při parkování v létě v zimě v každém počasí. Nikdy žádný problém :mrk:mrk:mrk.

Odesláno

Nejlépe vozit klín, který má ještě plochu pro kolo (přivařený plechový kus ke klínu). Pak není možnost tento klín sebrat. Při parkování v tvém případě by postačilo vypnout motor, zařadit rychlost, vyskočit ven, dát tam tento klín a pustit auto ještě kousek dolu. Opře se o klín a hotovo a nemůže být strach, že auto ujede nebo že klín bude ukraden.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...