parkis Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Zdravím Vás, potřeboval bych poradit. Mám P806 2,0ST, ale to není teď asi důležité. Můj problém je, že kdykoli zastavím na nějakém svahu a zařadím zpátečku a vypnu motor, tak se auto začne přískoky samovolně rozjíždět. Je to samozřejmě nepříjemné a mám samozřejmě strach že auto najdu někdy, někde v poli, nebo nedej bože pod Tatrou 806. Převodovka přitom funguje dobře a nemám s ní problémy. Můžete mi někdo zkusit vysvětlit o co jde?? Díky P. Citovat
kšanda Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 přesně tak. rozjede se ti z většího kopce každý auto. pokud to nemá nějakej ohromnej motor. holt zastav tak aby se nerozjel, opřít kola o chodník nebo ručku. i když v zimě jí taky nedávám Citovat
Kubis Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Ahoj.Mám 806 a ruční brzdě se vyhýbám,jak čert kříži.A v mrazech zásadně!Často stávám v pořádném kopci u známého,nechávám tam jedničku,ale,jak psal kšanda,vytočím kola úplně na konec rejdu.Po příchodu k autu se dívám,o kolik popojelo a ještě nikdy nepopojelo.Zřejmě se váha vozu proti vytočeným kolům a zařazené rychlosti tolik neuplatní.A proč nedávám ruční brzdu? Na embéčku jsem ji dal,pak jsem nutně potřeboval jet - bylo mi divné,že motor netáhne,a pak se jen kouřilo.A z peněženky taky!Toto je jen poznámka,ne vysvětlení Tvého problému.P806 Citovat
Guest MilaS Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Ruční brzdu používám při parkování v létě v zimě v každém počasí. Nikdy žádný problém :mrk:mrk. Citovat
parkis Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 Jo díky za názory. Ručku samozřejmě používám. Jen jsem chtěl vědět zda je to normální, nebo musím zase do nemocnice s autíčkem. Citovat
kšanda Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 zase pozor u aut s posilovačem na vytočení kol do úplně krajní polohy. nedělá to dobrotu Citovat
Marcel505 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Nejlépe vozit klín, který má ještě plochu pro kolo (přivařený plechový kus ke klínu). Pak není možnost tento klín sebrat. Při parkování v tvém případě by postačilo vypnout motor, zařadit rychlost, vyskočit ven, dát tam tento klín a pustit auto ještě kousek dolu. Opře se o klín a hotovo a nemůže být strach, že auto ujede nebo že klín bude ukraden. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.