xoliko Odesláno 20. březen 2019 Odesláno 20. březen 2019 Dobrý den, Potřeboval bych vyrobit náhradní klíč k 206 CC rok výroby 2003 Popis o to kde je problem: Dle vyhledání podle vinu na http://service.citroen.com/pages/index.jsp mi to našlo 6554YR ovladač k dálce, ale nevím co je za typ transponderu Našel jsem HW kliče 433mhz 46 chip Model Peugeot-RK-01 Jenže transpondér tam muže byt ID46 nebo ID48 Předpokládám že bych nechal klíč vyrobit, dle toho jednoho co mám a pak naprogramovat přístup v servisu, ale nerad bych se spletl v typu transpondéru, pak by byl vyfrézovaný klič k ničemu, nebo by se musel rozebírat a dát tam jinný transponder. Proti Original kliči v síti Peugeotu bych ušetřil cca 3500 Kč Ale mam obavu abych nekoupil nevhodný chip. To by se potom prodražilo. Stačí mi když bude fungovat transpondér na startování, kdyby nefungovala dálka tak to pohřeším jinak. Mate někdo přístup k informaci které ID transponderu se montovaly do 206 CC v kterém roce ? Potřebuji pro rok výroby 2003 PS: Nemáte někdo odkaz specifikace k protokolu zabezpečení transponderem jen hádám jak by to mohlo fungovat. Děkuji Jirka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.