oni Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 timto vyhlasujeme konkurz,kdo by mel zajem at se prihlasi!!! Citovat
Béďa Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 no jsem zvedavej jakej s tim budeme mit uspech :D Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: Béďa no jsem zvedavej jakej s tim budeme mit uspech :D to ja taky,ale mohla by se nejaka prihlasit!!tak ji reknem,ze se nebudeme koukat!!:D:D:D:D Citovat
Béďa Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 vzdyt bys ji ale kecal :D:D to se preci nedela :D:D Citovat
mk405 Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: oni Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: VDO Jekor vubec nevim co je. jekok je takovej hutnej koberec o síle 5mm většinou žlutý z jedné strany a hnědej z druhé, dost často se dříve dával do baráků páč byl nejlevnější je to trošku jako filc nebo jako plátno na kulečníku jen hutnější tak tak,je to ono,je to hodne drsny!!kdyz u nas si to lidi hodne davali pod koberec kvuli hluku!! jo je ale tlumení a tlumení: pokud tlumí zvuk šířící se prostorem tak třeba jo, ty ale potebujet tlumit vibrace plechu tedy to zpevnit no od hlučnit ps pokud vezmeš jekor namácháš ho v priskiřici a přilepíš a vznikne z toho lamino tak to bude dobrý Citovat
mk405 Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: mk405 to mě připomělo film který jsem kdysi viděl ale už nevím jak se to jmenovalo, posadili slečnu na reprák a pustili do něho určitou frekvenci a dovedli tím slečku k. . . píp . . . jestli je to reálný jsem nezkoušel No tusim ze film se jmenoval soukrome neresti a nebylo tam jen to a nevim co je na tom pravdy ale snad by to jit mohlo protoze jde jen o to ze zvuk je sireni vybraci ktere v uchu ty sluchovody prevadi a posilaji do mozku ktery to vyhodnocuje takze kdyz vezmes to ze posadis slecnu na reprak a bude tam nastavena zpravna frekvence vybraci a zpravnej zvuk pustis do eteru tak by to eventuelne jit mohlo ale je to jen teorie jeste sem to nikdy nezkousel musime sehnat odbrovolnici :D:D:D jj, to je přesně ten film Citovat
mk405 Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: oni timto vyhlasujeme konkurz,kdo by mel zajem at se prihlasi!!! to jsem zvědak jestli se nějak přihlásí nebo nějakou odchytit zavřít do kufru, a pustit audio ...:aut:aut Citovat
VDO Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: oni Původně zaslal: VDO Původně zaslal: oni jak z druhe strany!!no jinak to s tema slecnama to muzu zkusit!!! S tou druhou stranou sem to asi napsal špatně. Prostě sundej koberec, vytlum to, a koberec nalep zpět. No loni se něco podobnýho zkoušeli s jednou slečnou.................. prej docela dobrej zážitek ..............řikala teda :myslim [upravil dne 6.4.06 VDO] a nemaj to zaznamenany na kamere,docela rad bych se kouknul jak to nebylo spatny!!!jinak mrknu na to o vejkendu,jestli s tim neco pujde udelat!! to mě připomělo film který jsem kdysi viděl ale už nevím jak se to jmenovalo, posadili slečnu na reprák a pustili do něho určitou frekvenci a dovedli tím slečku k. . . píp . . . jestli je to reálný jsem nezkoušel Reálný to je !!!!!!!!!!!!!! Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: oni Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: VDO Jekor vubec nevim co je. jekok je takovej hutnej koberec o síle 5mm většinou žlutý z jedné strany a hnědej z druhé, dost často se dříve dával do baráků páč byl nejlevnější je to trošku jako filc nebo jako plátno na kulečníku jen hutnější tak tak,je to ono,je to hodne drsny!!kdyz u nas si to lidi hodne davali pod koberec kvuli hluku!! jo je ale tlumení a tlumení: pokud tlumí zvuk šířící se prostorem tak třeba jo, ty ale potebujet tlumit vibrace plechu tedy to zpevnit no od hlučnit ps pokud vezmeš jekor namácháš ho v priskiřici a přilepíš a vznikne z toho lamino tak to bude dobrý to myslis vazne??? [upravil dne 6/4/06 oni] Citovat
mk405 Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: oni to myslis vazne??? [upravil dne 6/4/06 oni] to tlumení ano, dělat z jekoru lamino nedoporučuju Citovat
mk405 Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 tlumení kufru se dělá proto aby plechy nerezonovali a nevytvářeli pazvuky, nikoliv aby to nebylo slyšet ven, to samé platí pro dveře kde tlumením navíc uděláš uzavřenou ozvučnici, tlumí se taky hlavně za reprem aby ti nežádoucí vybrace neovlivnovali zpětně repro. tlumení boxu je pak zase o něčem jiném a to o oklamání repra o velikosti boxu takže tlumením dostáváš charakter většího boxu, navíc by měl být natolik tuhý aby nepotřebovat tlumit kvůli vybracím stěn. třeba to to trochu pomůže pochopit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.