oni Odesláno 21. únor 2006 Autor Odesláno 21. únor 2006 koukam nekdo chtel skakat s auta za jizdy ne? to auto vypada fakt lepe!koukam ze ty si to mel taky k tomu uchytu zrcatka vid!!nevis kolik byla ta sire v tom miste??? Citovat
Marda106 Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: oni koukam nekdo chtel skakat s auta za jizdy ne? to auto vypada fakt lepe!koukam ze ty si to mel taky k tomu uchytu zrcatka vid!!nevis kolik byla ta sire v tom miste??? Nene ne nechce skakat jen jsme blbli mam to jako video proto je tak hnusna fotka je to vystritzey z videa..... Jo mel jsem to po uchyt zrdcatka a bylo to ok a sirku nevim koupil jsem to original takhle a seriznul jsem akorat trochu kraje.... Citovat
oni Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 no na ty fotce je krasne videt jak ti to clonitko pekne stiny a docela dost!!je to proste fajn vecicka!! Citovat
Marda106 Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Jo clonilo to hodne v pohode ne jen ze to vypadalo lip ale i svuj ucel to plnilo genialne jak rikam kdyz vezmes ze sklopis clonitka v aute tak porad jsou tam mezi nima mezery kde pronika svetlo kdezto tady u toho to nepronika nikde a paradne se s tim jezdi a poldi mi nikdy nic nerekly... Citovat
oni Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 ja se nekde optam a kdyz se optas ty tak budu moc vdecnej tak se sem pak ozvi!!! Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: oni no ja jsem na to uz koukal a chtel bych presne tak siroky aby zakrylo tu prilepenou nozicku zrcatka,coz u me dela nejakejch 11-12 cm!!a s tou uzitecnosti mate pravdu,protoze otec to ma origo z vyroby a je to super!!co se tyce stk mam kamose,takze snad to by melo bejt ok!!kamoska ma delanou nejakou vodni samolepku,kdyz na to koukate z venku je to nepruhledny,ale ze vnitr je to castecne propustny a prej zatim nikdo keci nemel,jenze tuhle samosku delaj jen v zakladnich barvach prej teda! marda106:muzes mi doporucit nejakej ten schopik nemas nejakou adresu na ty vodni samolepky?? Ja potrebuju bilou, takze zakladni barvy no problem.. Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 no jen ze ten chlapek co to dela je v zeleznym brode tot vse a je mi lito nemuz se zeptat ty kamsky,protoze momentalne je nejaka nedostupna abych se ji na to zeptal!!! Citovat
Vvitty Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: oni no ja vim ze skoly,ze je to 50% propustnost,vim ze jsou dany rozmery,ktery ale nevim!!!kdyz uz jsme u toho nema nekdu tuhle vyhlasku???? z ktere skoly? propustnost celniho skla musi byt minimalne 75% a je zakazano ji dodatecne menit. stejne tak je zakazano umistovat na sklo samolepky a pod. s vyjimkou tech, ktere maji schvaleni MDCR (coz je v podstate jen dalnicni znamka...). vyjadteni MDCR k upravam propustnosti skel druha vec je, co policiste na silnici toleruji a co ne, nicmene upravy predniho skla spadaji do zavad vylucujicich pouziti vozidla v silnicnim provozu, takze kdyz te nekdo bude chtit zprudit... pokud te ta vyhlaska opravdu zajima, neni problem ji najit. kupodivu napr. na MDCR, lini zkusi google... Citovat
Marda106 Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: oni ja se nekde optam a kdyz se optas ty tak budu moc vdecnej tak se sem pak ozvi!!! Tak jsem nasel firmu ktera ti to je ochotna udelat v jakekoliv barve rikaly mi ze staci si rict odstin barvy a oni to udelaji Citovat
oni Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 jo tak to je super,muzes mi poslat kontakt nebo tobe mam dat ty udaje?? Citovat
Marda106 Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: oni jo tak to je super,muzes mi poslat kontakt nebo tobe mam dat ty udaje?? Je to http://www.auto-samolepky.cz/product_reviews_info.php/products_id/158/reviews_id/2 psal jsem jim na jeden z kontaktu na ICQ a odpovedeli mi ze neni problem udelat to v jakekoliv barve dle barvy auta.... Jinak tam je na ne i telefon jsou ochotni ale pokud nezavolas na telefon tak na ICQ si pockas na odpoved aspon tyden takze doporucuju telefonovat tam.. Citovat
oni Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 hele tak moc dik!!jeste dnes zjistim jakou mam presne barvu a zavolam tam!!dok moc,mas to u me!!! Citovat
Marda106 Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: oni hele tak moc dik!!jeste dnes zjistim jakou mam presne barvu a zavolam tam!!dok moc,mas to u me!!! Jo v pohode hlavne rikam radeji si tam zavolej ja tam psal na ICQ a proto jsem ti to zjistil az tedka protoze mi odpovedeli zhruba asi za tyden nebo tyden a pul takze kdyz tam zavolas tak ti hned reknou co a jak potrebujes a udelaji to.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.