Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

koukam nekdo chtel skakat s auta za jizdy ne?:D

to auto vypada fakt lepe!koukam ze ty si to mel taky k tomu uchytu zrcatka vid!!nevis kolik byla ta sire v tom miste???

Odesláno
Původně zaslal: oni

koukam nekdo chtel skakat s auta za jizdy ne?:D

to auto vypada fakt lepe!koukam ze ty si to mel taky k tomu uchytu zrcatka vid!!nevis kolik byla ta sire v tom miste???

Nene ne nechce skakat jen jsme blbli mam to jako video proto je tak hnusna fotka je to vystritzey z videa..... Jo mel jsem to po uchyt zrdcatka a bylo to ok a sirku nevim koupil jsem to original takhle a seriznul jsem akorat trochu kraje....

Odesláno

Jo clonilo to hodne v pohode ne jen ze to vypadalo lip ale i svuj ucel to plnilo genialne jak rikam kdyz vezmes ze sklopis clonitka v aute tak porad jsou tam mezi nima mezery kde pronika svetlo kdezto tady u toho to nepronika nikde a paradne se s tim jezdi a poldi mi nikdy nic nerekly...

Guest f3rdaaa
Odesláno

no ja jsem na to uz koukal a chtel bych presne tak siroky aby zakrylo tu prilepenou nozicku zrcatka,coz u me dela nejakejch 11-12 cm!!a s tou uzitecnosti mate pravdu,protoze otec to ma origo z vyroby a je to super!!co se tyce stk mam kamose,takze snad to by melo bejt ok!!kamoska ma delanou nejakou vodni samolepku,kdyz na to koukate z venku je to nepruhledny,ale ze vnitr je to castecne propustny a prej zatim nikdo keci nemel,jenze tuhle samosku delaj jen v zakladnich barvach prej teda!

marda106:muzes mi doporucit nejakej ten schopik

nemas nejakou adresu na ty vodni samolepky?? Ja potrebuju bilou, takze zakladni barvy no problem..:super

Odesláno

no jen ze ten chlapek co to dela je v zeleznym brode tot vse a je mi lito nemuz se zeptat ty kamsky,protoze momentalne je nejaka nedostupna abych se ji na to zeptal!!!

Odesláno

no ja vim ze skoly,ze je to 50% propustnost,vim ze jsou dany rozmery,ktery ale nevim!!!kdyz uz jsme u toho nema nekdu tuhle vyhlasku????

z ktere skoly?

propustnost celniho skla musi byt minimalne 75% a je zakazano ji dodatecne menit. stejne tak je zakazano umistovat na sklo samolepky a pod. s vyjimkou tech, ktere maji schvaleni MDCR (coz je v podstate jen dalnicni znamka...).

vyjadteni MDCR k upravam propustnosti skel

druha vec je, co policiste na silnici toleruji a co ne, nicmene upravy predniho skla spadaji do zavad vylucujicich pouziti vozidla v silnicnim provozu, takze kdyz te nekdo bude chtit zprudit...

pokud te ta vyhlaska opravdu zajima, neni problem ji najit. kupodivu napr. na MDCR, lini zkusi google...

• O 3 týdny později...
Odesláno

ja se nekde optam a kdyz se optas ty tak budu moc vdecnej tak se sem pak ozvi!!!

Tak jsem nasel firmu ktera ti to je ochotna udelat v jakekoliv barve rikaly mi ze staci si rict odstin barvy a oni to udelaji

Odesláno

jo tak to je super,muzes mi poslat kontakt nebo tobe mam dat ty udaje??

Je to http://www.auto-samolepky.cz/product_reviews_info.php/products_id/158/reviews_id/2

psal jsem jim na jeden z kontaktu na ICQ a odpovedeli mi ze neni problem udelat to v jakekoliv barve dle barvy auta.... Jinak tam je na ne i telefon jsou ochotni ale pokud nezavolas na telefon tak na ICQ si pockas na odpoved aspon tyden takze doporucuju telefonovat tam..

Odesláno

hele tak moc dik!!jeste dnes zjistim jakou mam presne barvu a zavolam tam!!dok moc,mas to u me!!!

Jo v pohode hlavne rikam radeji si tam zavolej ja tam psal na ICQ a proto jsem ti to zjistil az tedka protoze mi odpovedeli zhruba asi za tyden nebo tyden a pul takze kdyz tam zavolas tak ti hned reknou co a jak potrebujes a udelaji to....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...