Tuldous Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: WiZiPoK ja jeste novou packu nemam, ale prestala mi blikat na levou stranu, ted to blika na pravou zajimavy je, ze blika to ve studenem stavu, po 50km uz je to OK myslím, že stav blinkrů je velmi podobný... nebo jjinak - nevyspitatelný.... každou chvilku to bylo jinak..... byli mezi i dny kdy kdy se vlastně nic nedělo, třeba jen jednou za den... ale tohle mi pomohlo... NO uvidíš.... ..... Wizipok.... tomu kontaktu je jedno co spojí, jestli vrch tedy levej nebo spodek - pravej..... prostě namísto 2-dvou milimetry čípek - opotřebovanej , dělá spoj 5-ti nebo šesti mm a to v té nulové poloze je docela dost... Jsem rád, že jsem tomu přišel na kloub(či spíš kontakt).... a že to šlape tak jak má..... Prostě spokojenost.... Citovat
voštík Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 pro ty, kteří neví co je čeká po oupnutí je tady hezkej článeček z Xantia clubu Citovat
Tuldous Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: voštík pro ty, kteří neví co je čeká po oupnutí je tady hezkej článeček z Xantia clubu ok draku, jen tohle je trošku jiná závada než kterou tu popisoval wizipok a i mě se přihodila.... Ale systémy jsou stejné a díky za dobré info.... podle příznaků jde člověk pak téměř na jisto... Docela zajímavé.... Jen nevím co jeto \"textit\" Tak zatím Čus Tulda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.