Guest Sale Odesláno 28. únor 2019 Odesláno 28. únor 2019 Jo, paráda, v podstatě cena nového auta. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2019 Odesláno 28. únor 2019 navíc to je tzv. polomotor, prostě jen holý motor Citovat
maf26 Odesláno 28. únor 2019 Autor Odesláno 28. únor 2019 Ahoj v servisu nic nebylo...rozebrat hlavu a zjistit poskození dokázu i sám :-)... Takže ted mikro navareni hlinikem a obrobit ten rozměr aby tesnil..Pak zpětná montáž a auto pujde rychle z baraku....Jak rychle přišlo tak rychle zase pujde :-))) Zcela určite zasvěceni tady vědí,že motory na vrakovištích nejsou...jsou tak problémové že jsou nedostatkové zboží.A cca 60 tis za hlavu anebo 120 tis za repas motoru nedám ani nahodou..To pokud se to nepodaří opravit rasději ho zapálím Citovat
Guest Sale Odesláno 28. únor 2019 Odesláno 28. únor 2019 Tak potom napiš jak to dopadlo, dost lidí by to tady zajímalo. Mělo by to jít opravit tak jak jsi napsal, ale netušil jsem, že máš takovou možnost. Citovat
maf26 Odesláno 28. únor 2019 Autor Odesláno 28. únor 2019 pokusim se pak podělit o zkusenosti...pokud to bude jen tento problém( +náseldná vyměna oleje atd)a výměna řetezu....tak asi zvážím rozhodnutí se toho zbavit. Vubec nepobírám ten systém tech vaček.Na te druhé to vydřené není,jen ta zadní(z pohledu od masky).Jako nic ve zlým ale napasovat kroužek( jako pístní,kalenej,tvrdej) a nechat ho točit v hliníku..to je výhra! Citovat
Guest Sale Odesláno 28. únor 2019 Odesláno 28. únor 2019 Když to budeš rozdělávat, tak taky vyčisti elektroventily řízení rozvodu. Pokud se nemění brzy olej bývají zanesené a dělá to stejné problémy jako je tento. Jak to vymysleli s těmi těsnícími kroužky, to jsem taky dodnes nepochopil. Jinak bývá to na té sací vačce dřív poškozené protože je to víc namáhané díky valvetronicu a tomu mezivahadlu které mění zdvih sacích ventilů. Citovat
maf26 Odesláno 1. duben 2019 Autor Odesláno 1. duben 2019 Dobré ráno vracím se s informacemi ohledně mého problému s Antipolution fault. Tudíž domeček vačkové hřídele jsem si navařil mikro tigem,obrobil na soustruhu a těšil jsem se,že snad vyměním ještě olej, svíčky a pojedem...A ejhle...!!!!Chyba lávky milé VTI. Rozvodový řetez--jednoduchy,min o 2články vytažený--takovýhle řetez vytahá i moje babička co si jezdi na Libertě do konzumu pro mlíko.Co to má znamenat ty plastový vodítka řetezu?Kdo tohle vymyslel?Němci??Se nedivím že prohráli válku... Co ty nemožný přípravky na aretaci rozvodů? a za takový prachy?proč zase speciální klíč na svíčky??? Pohon olejového čerpadla řetízkem? po 150tis kolo bez zubů? Ventil na nějaký řízení podtlaku bez sítek?Doufám že to nebylo origo(protože nový měl sítka po celém obvodu) No zkrátka a dobře...Motor je po Go.Doufám že ta oprava toho domečku vydrží mín dalších 150 t.. Po těchto zkušenostech už tohle auto nechci ani jako boudu pro slepice.Mohu jen ve skrytu duše děkovat tátovi,že mi celý život říkal at se mu dívám na ruce a že tu nebude věčně.Neboť díky jemu jsem si hodně z této anabaze udělal sám,alespoň co se týče te pseudo opravy domečku(60tisíc za celou hlavu)je nesmysl...,3000 za nějaký kusy pokřivenejch plechů na aretaci rozvodů,když všude jinde se dáva píst do HŮ..taky dávat nebudu(jenom proto,že jsou v kufříku)....Myslím že jsem nějakou tu 5ti korunu ušetřil,ale Vám kteří nemáte možnosti,zkušenosti,přátelé..atd..JDĚTĚ OD TOHOTO AUTÍČKA ŠIROKÝM OBLOUKEM :-))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.