Capy Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Tak sem ti to už změřil:průměr velkejch budíků je 88,2mm a malejch 55,2mm.(Ty otvory jsou zkosený jestli chceš i průměry ke zkosení tak 92 a 59mm.)Každopádně rámeček na budíky máš u mě. Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2006 Autor Odesláno 21. únor 2006 Dundee: to mě by spíš vyhovovaly ty Kbely, ale to se dohodnem, každopádně se kluků v práci zeptej, jestli zvládnou tyhle průměry, co tady píše CAPY (ty větší) Capy: díky moc - ale možná bude přece jenom lepší to vidět a i na teoretický odskoušení, takže kdybys jel na tu chatu, tak mi dej prosim vědět (14 dní bych to určitě vydržel :-)) a nějak bych tam zajel .. a tak... a kdyby to nevyšlo a nej jsi sem, tak bych se na Kladno dostal (1* za 3 neděle jezdim do Rakovníka, tak bych to vzal přes Kladno) díky díky Citovat
Dundee Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Rozměry budou v pohodě a možná by to šlo stvořit i s tím zkosením, ale to se dohodneme. Přesah potom taky dohodneme. Zjistím, jestli mají 100 dural, jinak by to muselo být z jinýho matroše nebo bys musel něco sehnat... Citovat
Dundee Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Capy: Předpokládám, že ten menší průměr je přímo u budíku (hlouběji) a větší blíž k tomu překrytu. Pokud je to tak, tak se nevyhneme menšímu průměru. Neměl bys i hloubku? Citovat
Capy Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Původně zaslal: Dundee Capy: Předpokládám, že ten menší průměr je přímo u budíku (hlouběji) a větší blíž k tomu překrytu. Pokud je to tak, tak se nevyhneme menšímu průměru. Neměl bys i hloubku? jojo tak to je:super Hloubku(máš na mysli sílu materiálu)tu zase kdyžtak zítra doma to změřim.Odhaduju tak 2 až 3mm možná 3,5.podívám a napíšu Citovat
Dundee Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Capy: Přesně tak, sílu materiálu. Viděl bych to taky kolem 3 až 4mm. Neon: S materiálem je trochu problém, dural 100mm průměr tu nemáme, musel bys někde kousek sehnat nebo zkusíme vybrat jinej matroš. Citovat
Neon Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 Dundee: vždy? to nemusí bejt stovka, ne? Stačí užší a pak se to vysoustruží, nebo ne? Nebo jakej jinej matroš by ještě myslíš šel? Ten nerez? Jestli se s nim dobře pracuje... Popřípadě, kde se dá sehnat ten dural? V železářství asi ne, co? [upravil dne 22.2.06 Neon] [upravil dne 22.2.06 Neon] Citovat
Capy Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 A co třeba plech AL síla 10mm vykroužit kolečko pak díru aby se to dalo chytit do soustruhu a dodělat to na soustruhu.Teda nevim jak máte vybavenou dílnu. Citovat
lexa Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Lepší je to z trubky, ten plech se blbě dělá. Citovat
Neon Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 Tak teď jsem dostal U2U od HICSe a má prý kompletní výkres včetně nějakých plánků, takže to bude úplně nejlepší - musim se s nim nějak domluvit a uvidíme - prý by chtěl taky někoho sehnat, kdo by mu to udělal na xantii, protože ten, co to soustružil na 405tce byl prý lempl... Takže to začíná vypadat dobře - už jen ten materiál sehnat a mohli bychom se do toho pomalu pustit Dundee: co za to kluci (a ty) budou chtít?? Citovat
lexa Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Já ještě nevím, záleží na ceně materiálu, zítra jdu do ferony zjistit jak to vypadá s AL trubkama, podle toho se bude odvíjet cena. Citovat
Bohouš Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Lexa - pokud to bude vypadat k světu, tak máš ve mě zákazníka..... Citovat
Dundee Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Neon: Kluci mají prý maximálně 45mm, jinak nerez se špatně opracovává, ale šlo by to z něj taky. Pak by byla možnost vytočit to ze silonu a stříknout sprejem \"chrom efekt\". U mě by byla možnost (nevím jak u tebe) udělat to z tabule (vyfrézovat a osoustružit \"brejle\" kolem všech pěti budíků)... Capy: Dílnu máme vybavenou až dost dobře (na letiště). Ten Al plech taky neni špatnej nápad, ale chtělo by ho to pak přeleštit, což je jemná mechanika při takových rozměrech... Citovat
Dundee Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Jelikož mi nějak nefunguje EDIT, musím dát další příspěvek. Cenu sem psát nebudu, ale drahý to nebude, neboj. Nejlepší by bylo sehnat kus \"odpadu\" v nějaký kovodílně, Ferona to asi prodává po velkých kusech a nám by stačilo tak 5cm délky a 10cm průměr... Citovat
Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 po tech krouzcich se ti podivam jak pojedu do velkoskladu, snad nemci neco budou mit, kolik za ne chces investovat?? maji toho mraky a mam pocit ze i na 405, jen nevim tu cenu pristi tyden bych ti napsal Citovat
Neon Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Zybal po tech krouzcich se ti podivam jak pojedu do velkoskladu, snad nemci neco budou mit, kolik za ne chces investovat?? maji toho mraky a mam pocit ze i na 405, jen nevim tu cenu pristi tyden bych ti napsal A kde ve velkoskladu??? Každopádně kdyby něco bylo, dej určitě vědět - bylo by to lepší, než něco vyrábět, ale nevim, nevim, jestli tam bude i 405tá... Citovat
Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Neon: v nemecku jezdim pro nejake dily na auta abych to mel levnejsi a temato krouzkama byli uplne posedli, tak snad bude i na 405 dam urcite vedet Citovat
Bohouš Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Zybal - mrkni prosím i na 205 GTI - díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.