Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,dělám webové stránky a minulý rok jsem pořádal pár srazů ve Frýdku-Místku a chci se zeptat jestli někoho nenapadá nějaký název jako např. www.fm-tuners.cz,,,wwwfm-street.cz,,,atd...Chci zprovoznit web.stránky a dělat srazy přes net,pač sms a volání zabere celkem dost času.Díky za příspěvky:papa

Odesláno

to sice nevím, ale mám prosbu. koupil sem teď 306ku a je v ní originál rádio. samozřejmě, že ho hned chci vytáhnout a dát si tam svoje. jen nevím, kde sehnat rámeček kolem rádia, protože tohle to starý je nějaký \"šišatý\". díky za pomoc.

Guest Ludweek
Odesláno

ramecek nepotrebujes...pod originalem najdes normalni obdelnikovy vyrez na zapasovani radia...pokud bys ho ovsem opravdu potreboval tak se mi jeden vali doma :) za kilo bratru je tvuj :papa

Odesláno
Původně zaslal: ondra306

No jěště mi to zatím nikdy jak na sviňu navyšlo.plánuje se tedka v brzké době něco na Olešné???

JJ planuje 25.2 v 13:00 podivej se do sekce srazi a severni morava.... Je to přiští víkend

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...