Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To budeš hodnej, údajně je to taky 12ti ventyl, tak jsem si dělal naději. Moje 605 je rv. 96 a ten boxer je 97.Jde mi olej do vody, těsnění mi dělali a valí to tam dál, zdá se mi že to i tlakuje, tak to už asi nemůže být nic jinýho než hlava? Ještě jsem slyšel že by to moh být držák olejového filtru, je to propojený s vodou kvůli chlazení oleje.

Odesláno

Ani ne, naopak jsem docela opatrnej na studenej motor, mám ho 3rok, ale už jsem si ho takhle dovez s itálie, od začátku se to hodně hřálo a docela to tlakovalo do hadic, až mi jedna praskla, jel jsem stím asi 5km než jsem to zjistil. Loni v létě mi hrknul do vody olej, tak jsem nechal udělat těsnění, bohužel jsem nenechal tu hlavu odtlakovat, prý se to ne vždy ukáže, tak jsem doufal že to bude těsnění, ale ten olej tam je pořád, dlouho jsem doufal že to tam bude usazený, tak jsem to pořád do kola čistil, ale po půl roce čištění strácím naději :( Jinak ta hlava z toho boxera je 12V, to vím určitě.

Odesláno
Původně zaslal: samikov

Ani ne, naopak jsem docela opatrnej na studenej motor, mám ho 3rok, ale už jsem si ho takhle dovez s itálie, od začátku se to hodně hřálo a docela to tlakovalo do hadic, až mi jedna praskla, jel jsem stím asi 5km než jsem to zjistil. Loni v létě mi hrknul do vody olej, tak jsem nechal udělat těsnění, bohužel jsem nenechal tu hlavu odtlakovat, prý se to ne vždy ukáže, tak jsem doufal že to bude těsnění, ale ten olej tam je pořád, dlouho jsem doufal že to tam bude usazený, tak jsem to pořád do kola čistil, ale po půl roce čištění strácím naději :( Jinak ta hlava z toho boxera je 12V, to vím určitě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...