Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

může mi někdo říci kde se nachází spojkové lanko resp. kde je k němu nejlepší přístup....potřeboval bych ho nastavit popř. vyměnit. Jedná se o 5ti manuál. 

Problémy: zařazen manuál, nastartuji motor, sešlápnu spojku, nelze zařadit. Vypnu motor, zařadim za jedna, dva, 3 atd. začnu startovat a auto začne poskakovat tzn uplně se nerozpojí hnací síla....

Předpokládám, že kdyby to byla spojková lamela tak by třeba spojka prokluzovala nebo tak....

Odesláno (upraveno)

Ahaaaaa díky za info :mad:. A jak jí mám teda odvzdušnit? Resp kde bych našel ten ventil na odvzdušnění? 

Upraveno uživatelem proofik
Odesláno

Díky moc, teď tu procházím forum tak něco k tomu už jsem dohledal kromě teda toho ventilku. Odpoledne na to skočim a dám vědět jak jsem dopadl ;)

Odesláno
před 11 minutami, proofik napsal:

Díky moc, teď tu procházím forum tak něco k tomu už jsem dohledal kromě teda toho ventilku. Odpoledne na to skočim a dám vědět jak jsem dopadl ;)

sám to neuděláš, potřebuješ někoho, kdo bude šlapat...

Odesláno

Ja brzdy delal nekolikrat....ted jsem delal i ten valec ale stejne tam nejde hodit jakykoli kvalt a kdyz mam nastartovano a chci zaradit tak citim ue by se auto pomalu rozjizdelo.... nejake tipy na odvzdusneni spojky?

Odesláno

většinou to chce ten pomocný válec vyměnit--zničeho nic se nestalo, že spojka nevypíná, asi válec teče, nebo propouští pod pístkem...(pokud to nejde odvzdušnit)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...