Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chci vas požadat o pomoc tykajici se meho vozu .Pred nekolika měsici mi nepojizdneho vozu  na opravu byl ukraden katalizator a kompletni motorova elektrika.Zakoupil jsem novou  motorovou elektriku a  nainstaloval ale jiz si nepamatuju kam ji zapojit, nemate nekdo  detailni  fota  zapojeni na konektory ,problem mam se zapojenim plusoveho kabelu  co jde pres starter  k alternator a dale  jiz nevim  a take  minusovy  kabel  kde se ukostruje  na motoru a  kde  na karoserii  a  take  konektory    moc  dekuju  za  pomoc    nebo  nekdo  z okoli Mostu  s  timto motorem  za  bych  se podival      dekuji  Dave

Odesláno (upraveno)

Konektory jsou na každém čidle jiné tam problém není

Mínus na převodovku plus na starter ze starteru na altik a na baterii

By mě zajímalo který kutil dokázal odpojit na uzamčeném autě celou motorovou elektriku

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Prave  ze me  tam konektory  jakoby  nedosahuji ,zezadu pod sanim je  konektor a tak my  nic  z elektriky  nedosahne .uzamcene  auto  bylo  ale  melo rozbite celni skolo  a tim  se dovnitr dostali a otevreli kapotu  a vse odmontovali ,......na prevodovku jsem  zapojil minus  a  ukostril  na  karoserii ale  mam tam jeste jedem kabel  ktery je delsi  a  nejspis  je  minusovy  ten  jsem take  pripojil  na  prevodovku  a svazek  vede s jednim konektorem  a  tim solnym minis  kabelem ,myslel jsem  si  ze  je  na  altik  a i tam pasuje konektor  ale  druhy kabel  vede za sanim ke starteru  a potracuje  k altiku  a tak nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...