Bda Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Ahoj všíchni mám 206 1.4 r.v 2001 mam najeto 54000 A mám menší problém.... když jedu tak kolem 75km/h a přidávám plyn nebo uberu tak slyším docela nepřijemné drnčení (pravděpodobně s palubky)..... to samé při pětce a tento zvuk se strácí tak pri 110km/h. pzn. Jako by to reagovalo na určitou polohu plynu. Nevíte nahodou někdo co by to mohlo být??? Předem všem moc děkuju za radu.... [upravil dne 7.2.06 Bda] Citovat
Jarda 206SW Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 ze by rezonance - uvolnene plasty? projevuje se to pri urcitych otackach motoru, nebo jen na 4ku a 5ku? Citovat
Bda Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 někdy to drnčí i chvilinku na 3 (asi při vetších otačkách)....... ale divný je když přidávám..... pak uberu plyn do určité polohy a ty to drnčí.......... je tu možnost, že to po zimě přestane??? Citovat
Jarda 206SW Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 tak zmena teploty to pravdepodobne nejakym smerem posune, ale jakym, to je dost loterie. Jestli tomu dobre rozumim, tak to drnci pri kombinaci urciteho pedalu a otacek - takze asi neco uvolneneho. Zkus najit, ktery plast to dela (urcit blizsi polohu) a potom si v tom miste (nechat) vsechno poutahovat, a to driv, nez to upadne samo Citovat
Bda Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Zkoušel jsem plasty na povrchu palubky, ale bez vysledku..... Dá se dovnitř palubky dostat nějak pohodlně..... nebo mám čekat (problémy a specialní šrouby)..... Nebo mě ještě napad nejakej plech..... je tam někde nějakej (třeba i na podvozku) kterej by to mohl dělat? Citovat
Bda Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Jo a da se nějak sundat plast z dveří u řidiče??? (jsou tam nějaké přichidky a nevím jak je uvolnit, a nechci je urvat) ..... ve dveřích mám zase problém s radiem u vetších basu drnčí plast ve dveřích..... dík za odpověď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.