Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všíchni mám 206 1.4 r.v 2001 mam najeto 54000

A mám menší problém.... když jedu tak kolem 75km/h a přidávám plyn nebo uberu tak slyším docela nepřijemné drnčení (pravděpodobně s palubky)..... to samé při pětce a tento zvuk se strácí tak pri 110km/h.

pzn. Jako by to reagovalo na určitou polohu plynu.

Nevíte nahodou někdo co by to mohlo být???

Předem všem moc děkuju za radu....

[upravil dne 7.2.06 Bda]

Odesláno

někdy to drnčí i chvilinku na 3 (asi při vetších otačkách)....... ale divný je když přidávám..... pak uberu plyn do určité polohy a ty to drnčí.......... je tu možnost, že to po zimě přestane???

Odesláno

tak zmena teploty to pravdepodobne nejakym smerem posune, ale jakym, to je dost loterie.

Jestli tomu dobre rozumim, tak to drnci pri kombinaci urciteho pedalu a otacek - takze asi neco uvolneneho. Zkus najit, ktery plast to dela (urcit blizsi polohu) a potom si v tom miste (nechat) vsechno poutahovat, a to driv, nez to upadne samo :roll

Odesláno

Zkoušel jsem plasty na povrchu palubky, ale bez vysledku..... Dá se dovnitř palubky dostat nějak pohodlně..... nebo mám čekat (problémy a specialní šrouby).....

Nebo mě ještě napad nejakej plech..... je tam někde nějakej (třeba i na podvozku) kterej by to mohl dělat?

Odesláno

Jo a da se nějak sundat plast z dveří u řidiče??? (jsou tam nějaké přichidky a nevím jak je uvolnit, a nechci je urvat) ..... ve dveřích mám zase problém s radiem u vetších basu drnčí plast ve dveřích..... dík za odpověď

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...