Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nevíte někdo kde sehnat štěně malého knírače?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nevíte někdo kde by se dalo sehnat štěně malého černého knírače? stačí bez PP nehodlám za něj dát 7000,-. Zkoušel jsem trošku hledat na internetu ale skoro nic jsem nenašel, asi je to nedostatkové zboží. mk :papa

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

A co www.propsyakocky.cz ???

Tak takle už jsem se dloho nezasmál:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D

Díky Vertex hned se mi líp pracuje:papa:papa:papa:papa

Odesláno

v annonci jsem hledal jako první, bohužel nic moc jen pár typu máma šampionka táta palyboy a štěně s PP za 7000,- :roll

tak jako druhý jsem našel klub chovatelů kniraču a dopadl jsem stejně :(

Odesláno

jinak díky ale jiného psa nechci, jednak se mi tento líbí a vím přesně co od toho mám čekat a s čím musím počítat, dá se vcelku dobře vycvičit

jezevčík je taky hezkej ale jsou dos temperamentní :bojim

Odesláno

Ale říkal jsi, že papíráka nechceš, ne?

jj chci bez PP kde se cena pohybuje okolo 2.000,- , jen říkám že inzeráty jsou většinou jen na s PP za 7.000,-

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

hledej...na netu je spousty stránek s inzercí zvířat...zkus začít třeba tady nebo tady:papa:papa

[upravil dne 3/2/06 Tommy306]

na ty stránky už jsem koukal, budu je muset ještě až bude čas prohledat stránku po stránce, jelikož na inzeráty nefunguje vyhledávač :mad::mad::mad:

Odesláno
Původně zaslal: mk405

A co www.propsyakocky.cz ???

??? nechápu, je tam jen nabídka jídla pro psy:myslim

Tak to nemá chybu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se to Vertexi povedlo:super:D:D To je skoro jakoby jsi poslal někoho kdo chce koupit auto a ty jsi ho poslal do prodejny náhradných dílů.

PS: Promiň nemyslim to vůbec zle, ale moc jsem se zasmál, hned se mi líp pracuje

PS : mk405 - Cinkni na tohle číslo, je to soused od nás z chyty kterej dřív tuhle rasu choval, a dělá do toho pořád a hlavně zná lidi okolo kinologie. Jmenuje se Jirka Ševic 777105587. Pokud se bude ptát odkoho máš číslo tak řekni, že od Milana Wittenbergera .ml

[upravil dne 3/2/06 Tazman]

Odesláno
Původně zaslal: Tazman

Tak to nemá chybu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se to Vertexi povedlo:super:D:D To je skoro jakoby jsi poslal někoho kdo chce koupit auto a ty jsi ho poslal do prodejny náhradných dílů.

PS: Promiň nemyslim to vůbec zle, ale moc jsem se zasmál, hned se mi líp pracuje

spíš na čerpací stanici :D ale já si cením snahy :mrk

skusím tam brnknou, ale až v pondělí ted za chvilku vyrážím na sraz

[upravil dne 3/2/06 mk405]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: mk405

Ahoj,

nevíte někdo kde by se dalo sehnat štěně malého černého knírače? stačí bez PP nehodlám za něj dát 7000,-. Zkoušel jsem trošku hledat na internetu ale skoro nic jsem nenašel, asi je to nedostatkové zboží. mk :papa

tak jsi dej inzerát do novin,ale pokud bys chtěl německého ovčáka tak o jednou vííím ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...