mk405 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Ahoj, nevíte někdo kde by se dalo sehnat štěně malého černého knírače? stačí bez PP nehodlám za něj dát 7000,-. Zkoušel jsem trošku hledat na internetu ale skoro nic jsem nenašel, asi je to nedostatkové zboží. mk Citovat
mk405 Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Vertex A co www.propsyakocky.cz ??? ??? nechápu, je tam jen nabídka jídla pro psy:myslim Citovat
Vertex Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Aha, tak počkej, myslel jsem, že je tam něco jinýho, tak najdu tu stránku, co jsem měl na mysli. Jinak jídlo taky dobrý, ne???? :D:D Citovat
Bohouš Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Jo, kdyby jsi chtěl jezevčíka, tak to bych věděl.......:papa Citovat
Vertex Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 No tak bohužel Martine, myslel jsem, že je tam i nabídka štěňat, ale není. Budeš muset hledat v nějaký inzerci. Co annonce? Citovat
chuck11 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Vertex A co www.propsyakocky.cz ??? Tak takle už jsem se dloho nezasmál:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D Díky Vertex hned se mi líp pracuje:papa:papa:papa:papa Citovat
mk405 Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 v annonci jsem hledal jako první, bohužel nic moc jen pár typu máma šampionka táta palyboy a štěně s PP za 7000,- tak jako druhý jsem našel klub chovatelů kniraču a dopadl jsem stejně Citovat
mk405 Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 jinak díky ale jiného psa nechci, jednak se mi tento líbí a vím přesně co od toho mám čekat a s čím musím počítat, dá se vcelku dobře vycvičit jezevčík je taky hezkej ale jsou dos temperamentní Citovat
mk405 Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Ale říkal jsi, že papíráka nechceš, ne? jj chci bez PP kde se cena pohybuje okolo 2.000,- , jen říkám že inzeráty jsou většinou jen na s PP za 7.000,- Citovat
Tommy306 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 hledej...na netu je spousty stránek s inzercí zvířat...zkus začít třeba tady nebo tady:papa [upravil dne 3/2/06 Tommy306] Citovat
mk405 Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Tommy306 hledej...na netu je spousty stránek s inzercí zvířat...zkus začít třeba tady nebo tady:papa [upravil dne 3/2/06 Tommy306] na ty stránky už jsem koukal, budu je muset ještě až bude čas prohledat stránku po stránce, jelikož na inzeráty nefunguje vyhledávač :mad: Citovat
Tazman Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Vertex A co www.propsyakocky.cz ??? ??? nechápu, je tam jen nabídka jídla pro psy:myslim Tak to nemá chybu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se to Vertexi povedlo:super:D:D To je skoro jakoby jsi poslal někoho kdo chce koupit auto a ty jsi ho poslal do prodejny náhradných dílů. PS: Promiň nemyslim to vůbec zle, ale moc jsem se zasmál, hned se mi líp pracuje PS : mk405 - Cinkni na tohle číslo, je to soused od nás z chyty kterej dřív tuhle rasu choval, a dělá do toho pořád a hlavně zná lidi okolo kinologie. Jmenuje se Jirka Ševic 777105587. Pokud se bude ptát odkoho máš číslo tak řekni, že od Milana Wittenbergera .ml [upravil dne 3/2/06 Tazman] Citovat
mk405 Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Tazman Tak to nemá chybu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se to Vertexi povedlo:super:D:D To je skoro jakoby jsi poslal někoho kdo chce koupit auto a ty jsi ho poslal do prodejny náhradných dílů. PS: Promiň nemyslim to vůbec zle, ale moc jsem se zasmál, hned se mi líp pracuje spíš na čerpací stanici ale já si cením snahy skusím tam brnknou, ale až v pondělí ted za chvilku vyrážím na sraz [upravil dne 3/2/06 mk405] Citovat
Tazman Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Pumpa je lepší Jo, v poho to se nemyslel aby jsi hned teď běžel mu volat. Tise se máš, tak je tam všechny pozdravuj. Citovat
Lucinka Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: mk405 Ahoj, nevíte někdo kde by se dalo sehnat štěně malého černého knírače? stačí bez PP nehodlám za něj dát 7000,-. Zkoušel jsem trošku hledat na internetu ale skoro nic jsem nenašel, asi je to nedostatkové zboží. mk tak jsi dej inzerát do novin,ale pokud bys chtěl německého ovčáka tak o jednou vííím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.