petan307SW Odesláno 24. duben 2018 Odesláno 24. duben 2018 (upraveno) Ahoj vsichni, mam problem a zatim jsem dojezdil. Mam P307, rv2003, 2.0Hdi, 79 kW. Dneska z niceho nic prestalo fungovat a podobny problem jsem na foru nenasel. Sedl jsem do auta, rozsvitili se kontrolky, nastartoval jsem ale behem jizdy se rozsvitila kontrolka esp a na displeji hlaska ESP/ASR NOT FUNCTION. Po vypnuti motoru a opetovnem pokusu o start se po otoceni klicku rozviti jen kontrolka dobijeni a jinak nic. Cerpadlo sepne, ale motor toci naprazdno. Jednou jedinkrat se stalo ze se za chvili po otoceni klicnem rozsvitily kontrolky a ja nastartoval, ale rozvitili se asi s pulminutovym zpozdenim po kontrolce dobijeni. Pak se mi to uz nepovedlo a nestartuju. Dekuju za rady PROZATIM VYRESENO: No spis se to vyresilo samo. Nejspis to byla opravdu voda. Uz se mi neco podobneho stalo, jen s jinymi priznaky. Auto do dneska vyschlo a ja normalne nastartoval, risknul to a dojel tam, kam jsem chtel a i se vratil domu. Vse bylo bez problemu. Upraveno 25. duben 2018 uživatelem petan307SW Citovat
petan307SW Odesláno 25. duben 2018 Autor Odesláno 25. duben 2018 Jeste mozna informace, kdyz jsem to napichnul na PP2000 tak to psalo chybu v komunikaci s RJ ESP/ASR. Viz fotka. To by ale prece slo, jen by nefungovalo ESP Citovat
straki007 Odesláno 25. duben 2018 Odesláno 25. duben 2018 Neresil jsem s tebou vytopene BSI ??? Citovat
petan307SW Odesláno 25. duben 2018 Autor Odesláno 25. duben 2018 Jojo, resil, ale nedomluvili jsme se, protoze jsi nemel cas. Ono se to uklidnilo a bylo to do vcera v cajku Citovat
petan307SW Odesláno 25. duben 2018 Autor Odesláno 25. duben 2018 Ja myslim ze zas nekde zatekla voda. Den pred tim u nas byl poradnej chcanec. Koukal a sahal jsem okolo BSI a tam je vsechno suchy, takze nejspis RJ ESP. Jen je divny, ze se zadna kontrolka nerozsviti a nestartuje kvuli ESP. Uprimne nevim, co mam delat. Dneska zkusim vlizt k rj ESP a mrknout na vodu. Rad bych k tobe prijel, ale ted uz se s tim nehnu a mam to k tobe 160 km Citovat
straki007 Odesláno 25. duben 2018 Odesláno 25. duben 2018 Skoda ze nejsi jinym smerem. Jedu o vikendu ozivovat Renaulta ale do Bechyne Citovat
petan307SW Odesláno 25. duben 2018 Autor Odesláno 25. duben 2018 To je bohuzel na druhou stranu. Ja jsem z Turnova. Budu doufat, ze to vyschne a bude fungovat. Musim vydrzet s autem do pristiho roku, pak ho hodim do kopriv a Peugeot uz nechci v zivote videt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.