Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj vsichni, mam problem a zatim jsem dojezdil. Mam P307, rv2003, 2.0Hdi, 79 kW. Dneska z niceho nic prestalo fungovat a podobny problem jsem na foru nenasel. Sedl jsem do auta, rozsvitili se kontrolky, nastartoval jsem ale behem jizdy se rozsvitila kontrolka esp a na displeji hlaska ESP/ASR NOT FUNCTION. Po vypnuti motoru a opetovnem pokusu o start se po otoceni klicku rozviti jen kontrolka dobijeni a jinak nic. Cerpadlo sepne, ale motor toci naprazdno. Jednou jedinkrat se stalo ze se za chvili po otoceni klicnem rozsvitily kontrolky a ja nastartoval, ale rozvitili se asi s pulminutovym zpozdenim po kontrolce dobijeni. Pak se mi to uz nepovedlo a nestartuju. Dekuju za rady

PROZATIM VYRESENO:

No spis se to vyresilo samo. Nejspis to byla opravdu voda. Uz se mi neco podobneho stalo, jen s jinymi priznaky. Auto do dneska vyschlo a ja normalne nastartoval, risknul to a dojel tam, kam jsem chtel a i se vratil domu. Vse bylo bez problemu. 

Upraveno uživatelem petan307SW
Odesláno

Ja myslim ze zas nekde zatekla voda. Den pred tim u nas byl poradnej chcanec. Koukal a sahal jsem okolo BSI a tam je vsechno suchy, takze nejspis RJ ESP. Jen je divny, ze se zadna kontrolka nerozsviti a nestartuje kvuli ESP. Uprimne nevim, co mam delat. Dneska zkusim vlizt k rj ESP a mrknout na vodu. Rad bych k tobe prijel, ale ted uz se s tim nehnu a mam to k tobe 160 km

Odesláno

To je bohuzel na druhou stranu. Ja jsem z Turnova. Budu doufat, ze to vyschne a bude fungovat. Musim vydrzet s autem do pristiho roku, pak ho hodim do kopriv a Peugeot uz nechci v zivote videt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...