FandaVit Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Zdravím, pří jízdě, kolem 2000 ot/min (přes 3000 ot/min jsem to nezkoušel) mi na 4 a 5. stupni (při 2 a 3 stupni jsem si toho nevšiml) . mi auto jakoby přestane táhnou. Například když jedu třeba na čtyřku a dám plyn na podlahu, tak se otáčkoměr třeba na 2000 ot na chvíli jakoby zasekne, po chvílí se zas pohne o 200-300 ot a tam se zase zasekne atd atd. Peugeot 307 sw r.v. 2003 2.0 HDi 79kw Nevíte čím by to mohlo být ? Díky za rady Citovat
whitewena Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 a dela to jen otackomer nebo opravdu motor netahne ? Citovat
FandaVit Odesláno 6. duben 2018 Autor Odesláno 6. duben 2018 příjde mi že spíš asi jen otáčkoměr , ale možná trochu přestane táhnou i auto PS: možná jen jak se zasekne otačkoměr , tak mám pocit ze to mít táhne, ne že by to přestalo jen uplně, tachometr leze pořád nahoru PS2: omlouvám se za debilní popis, nevim jak to přesně popsat Citovat
whitewena Odesláno 12. duben 2018 Odesláno 12. duben 2018 no tak to ti asi zlobi jen otackomer, to se stava. musel by si to rozebrat a vymenit nebo opravit motorek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.