Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli nemáte náhodou někdo tu stříbrnou lištu na levé přední dveře k 406.Ten černý plast tam mám.Vypadá to že by to tam mohlo být nasazený.Nebo jeto přilepený??Auto jsem koupil už bez ní a docela to tam chybí :-( Byl jsem v pažoutim servisu a tam řekli 1200..

Odesláno

Hele, spíš než na pažout servis zajdi radši na vrakáč, ale asi ti tam prodaj jenom komplet lištu, ale na tuti tam nějakou najdou, když budeš hodně žadonit...neni to pro ně zrovna best kšeft, tak se moc snažit nebudou:papa

Odesláno
Původně zaslal: Mikii84

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli nemáte náhodou někdo tu stříbrnou lištu na levé přední dveře k 406.Ten černý plast tam mám.Vypadá to že by to tam mohlo být nasazený.Nebo jeto přilepený??Auto jsem koupil už bez ní a docela to tam chybí :-( Byl jsem v pažoutim servisu a tam řekli 1200..

Zajdi do nějaké prodejny autodoplňku,nebo tuning,mohli by to být i supermarketech ----je to taková ta nalepovací chromovaná lišta ,stojí pár kaček:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Zajdi do nějaké prodejny autodoplňku,nebo tuning,mohli by to být i supermarketech ----je to taková ta nalepovací chromovaná lišta ,stojí pár kaček:papa:papa:papa:papa

To máš sice pravdu, ale musel by to koupit na všechny dveře - na jedněch dveřích jiná lišta, než na ostatních by vypadalo divně, nemyslíš???:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: chuck11

To máš sice pravdu, ale musel by to koupit na všechny dveře - na jedněch dveřích jiná lišta, než na ostatních by vypadalo divně, nemyslíš???:myslim:myslim

Dneska je tolik druhů těch lišt,že určitě dopasuješ aby to pasovalo,a ty jak říkaš že ten černý plast máš tak ti stačí koupít jenom tu chromovanou lištu do toho plastu :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...