Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak nás na Džbáně opravdu několik bylo (cca 11 lidí), přesto - nebo právě proto??? - se sraz odvíjel ve velice pohodovém duchu a pokud mohu mluvit za mě a Helču, bylo nám tam príma- další termín zamluven na 2.3.2006 opět v 18. hodin

Tak to jsem rád že tam alespoň někdo dorazil já to bohužel nestačil, omlouvám se ale příště určitě dorazím jako vždy. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem tak hodne zpetne projizdela diskuzi a fotky ze srazu a mela bych jedno prani...mohl by organizator na pristi dzban zajistit svetlo v tech sest a pak taky slunicko, aby uz se dalo sedet venku? opravdu se mi po tom zastesklo....:D:D:D jinak se uz tesim :):super:)

Odesláno
Původně zaslal: aka

tak jsem tak hodne zpetne projizdela diskuzi a fotky ze srazu a mela bych jedno prani...mohl by organizator na pristi dzban zajistit svetlo v tech sest a pak taky slunicko, aby uz se dalo sedet venku? opravdu se mi po tom zastesklo....:D:D:D jinak se uz tesim :):super:)

No tak to nevím,jestli to je v organizatorových silách toto zařídit.

I když je to už v březnu ale pochybuju že bude ještě v 18hod. světlo. Necháme se překvapit, třeba příjemně. :myslim

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...