John Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd Tak nás na Džbáně opravdu několik bylo (cca 11 lidí), přesto - nebo právě proto??? - se sraz odvíjel ve velice pohodovém duchu a pokud mohu mluvit za mě a Helču, bylo nám tam príma- další termín zamluven na 2.3.2006 opět v 18. hodin Tak to jsem rád že tam alespoň někdo dorazil já to bohužel nestačil, omlouvám se ale příště určitě dorazím jako vždy.
Rebik Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Aha, já myslel, že se automaticky posouvá, když je klouzání.....
aka Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 tak jsem tak hodne zpetne projizdela diskuzi a fotky ze srazu a mela bych jedno prani...mohl by organizator na pristi dzban zajistit svetlo v tech sest a pak taky slunicko, aby uz se dalo sedet venku? opravdu se mi po tom zastesklo....:D:D jinak se uz tesim
John Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: aka tak jsem tak hodne zpetne projizdela diskuzi a fotky ze srazu a mela bych jedno prani...mohl by organizator na pristi dzban zajistit svetlo v tech sest a pak taky slunicko, aby uz se dalo sedet venku? opravdu se mi po tom zastesklo....:D:D jinak se uz tesim No tak to nevím,jestli to je v organizatorových silách toto zařídit. I když je to už v březnu ale pochybuju že bude ještě v 18hod. světlo. Necháme se překvapit, třeba příjemně.
Recommended Posts