QuatroX Odesláno 18. březen 2018 Odesláno 18. březen 2018 Zdravím kolegové, v pátek při jídě z práce se mi při zrychlovani zobrazila hlaska depollution "system faulty" kontrolka furt svítí ale auto jede normalně a dnes mi problikla cervena kontrolka "engine oil pressure level". Docela mě to polekalo tak jsem radši auto odstavil. Napadá někoho o co by mohlo jít ? Předem dík za jakýkoli postřech. Citovat
jarokare Odesláno 18. březen 2018 Odesláno 18. březen 2018 Výstraha na tlak oleje - koukal jsi , kolik ho tam máš ? Některý VTIčka jsou docela žravý . Co se týče tý první hlášky , nech udělat diagnostiku ... Citovat
QuatroX Odesláno 18. březen 2018 Autor Odesláno 18. březen 2018 (upraveno) Jo je mi jasny že bez diagnostiky se neposunu dál ale mechanik má čas až v úterý. Jen se předběžně informuju co by to mohlo byt. Oleje je tam dost, ten dolivam poměrně často :/ Upraveno 19. březen 2018 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.