Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevite jestli muze mit vliv na kolisavy volnobeh uz "vychozena" skrtici klapka? Porad mam problemy ze mi auto nekdy chcipne po vyrazeni a kolisa volnobeh, krokovy motorek jiny, snimac teploty vody jiny, snimac polohy skrtici klapky, lambda sonda, vse bez rozdilu

Odesláno

Ponoř se pořádně do hledání, někde je to tu hodně rozebírané, většinou se střídavým úspěchem.... Spíš to ale bude v sekci 806, nebo do čeho se dával RFU s ŘS MM....

Odesláno (upraveno)

No to mám taky....

To vlákno je v modelech, sekce 806 a zakládal ho někdo s Ulyšákem se stejným motorem....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Asi myslíš základní nastavení po výměně za nový, nebo po resetu ŘJ.... Pokud ano, tak to tu také někde je.... HLEDEJ ŠMUDLO!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na mojí to taky trochu kraví, ale žádné drámo.... Když je studený tak caca 1100.... Když je ohřátý a dám neutrál při jízdě tak taky caca 1100.... Když stojím na místě tak se to houpe 750 - 950....  Připadá mi to jako nějaká návaznost na údaj z tachometru, asi kvůli podtlaku pro posilovač, ale ověřené to nemám....

• O 5 měsíců později...
Odesláno
V 26. 3. 2018 at 7:13, Hafity napsal:

Na mojí to taky trochu kraví, ale žádné drámo.... Když je studený tak caca 1100.... Když je ohřátý a dám neutrál při jízdě tak taky caca 1100.... Když stojím na místě tak se to houpe 750 - 950....  Připadá mi to jako nějaká návaznost na údaj z tachometru, asi kvůli podtlaku pro posilovač, ale ověřené to nemám....

Mám to samé neřeším to nic nepomůže. Prostě asi takový druh. Zkoušel jsem podtlaky, krokový motorek volnoběhu, čidla nic , nevím co s tím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...