Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , tak jsem se nakonec stal majitelem Boxera III r.v. 2008 Panorama , nejasnosti s VIN se vyřešily pán měl překlep a auto na cenu je ve velmi slušném stavu ale má pár much.
Má pod kapotou 3.0 HDI , emisema dneska prošel bez problémů , STK byla též v pohodě.
Jen se zeptám je to verze s climatronicem ,  a jak se  ovládá topení do zadní části , když dám ventilátor vzadu na stropě na 4 přijde mi že se nic neděje ... , nevím či je tam závada nebo to dělá zapnutý climatronic , tlačítko větráku dole u štelování světel je zaplé , takt o má aspon podle návodu být  , nebo je to rozbité a musím se někde podívat po závadě .
Dále pak nefunguje osvětlení registrační značky po čem jít ? 

To je vše na co jsem přišel , pak je tam klasika loupající se lak ale to mělo každé auto na kterém jsem se snad byl podívat , jinak na to kolik stál je v pěkném stavu , po výměně převodovky , spojky , setrvačníku a brzd i s kotoučema , najeto 189 000 km.

Odesláno

Ahoj , myslím , že u Boxera to na stropě jenom chladí , když přepneš na topení , tak jde vzduch na nohy mezi sedačkama vzadu . Co se týče osvětlení RZ , jdi po kabelu , co jde do zadních dveří , dost se ty kabely lámou ;)

Odesláno

Jo je to tak , strop chladí teplo jde na nohy , ale nemůžu přinutit se ten zadní větrák rozběhnout , buď dělám něco špatně nebo je někde závada , v manuálu co jsem našel jsou na to pojistky ve sloupu spolujezdce , mrknu na ně a jestli nebude přepálená bude to v háji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...