Heisenberg Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 Zdar Pežoťáci, tuhle jsem řešil závadu, že problikly světla, včetně palubky. Závada byla ve špinavém tišťáku ve volantu, resp. v té krabici, co tam jsou páčky na blinkry a stěrače. Byly špinavé kontakty. Když jsem byl v tom, opravil jsem u vachrlatý blinkr (předpokládám, že to bylo i u dalších z vás). Závada byla v tom, že na konci blinkru je takový plastový kus na pérku, který zapadá do jednotlivých pozic. A to pérko údajně odchází. Nicméně při vyndavání toho plastového jsem ho trošku poškodil, tak mi kámoš vyrobil nový na 3d tiskárně a nyní to šlape paráda. Pokud by někdo chtěl s tímto poradit nebo říct, co a jak, můžu pomoci. Nicméně při skládání volantu zpět jsme zřejmě asi poškodili kabel, co je namotaný u volantu a vede ke klaksonu a airbagu. Klakson se dá vyřešit klidně jinak (například vyvedením kabelu z tišťáku někam ven a zapojit třeba na volné pozice tlačítek. Ale s tím airbagem to bude asi horší. Má někdo zkušenost s výměnou tohoto kabelu? Novou krabici za 6 tisíc nebo kolik se mi kupovat fakt nechce, zvlášť, když jsem si ji tak pěkně nyní opravil Díky moc za rady. Citovat
307rg Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 (upraveno) Vítaj na fóre. Ja by som to nenazval "oprava" keď si pri tom poškodil ten kábel , ale OK, každý sa učí na svojich chybách keď sa v tom začne vŕtať. Z toho čo tu popisuješ je jasné, že niečo ako funkcia "hledat" ti vôbec nič nehovorí, no ale práve tým by si mal začať, určite je tu toho o tých páčkach popísané dosť len treba hľadať, a keď ešte použiješ google .... Vymeniť sa to určite dá, skôr je problém kde zoženieš druhý ten plochý kábel, väčšinou sa opravuje poškodené miesto. Veľmi záleží na tom ako a kde je to poškodené takže čakať konkrétnu odpoveď by asi bola chyba, niektorí členovia tu na fóre to dokonca aj opravujú. Teraz som si všimol, že píšeš možno poškodil, čo to znamená, prečo si myslíš že je poškodený ten kábel? Upraveno 25. únor 2018 uživatelem 307rg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.