vlado1 Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Montoval som si centralne uzamykanie do mojej 405-ky, a neviem to dobre nastavit na zadnych dverach - bud mi dvere pri odomknuti neodomkne alebo pri zamknuti nezamkne. Nevie mi niekto poradit ako su motorceky nainstalovane standartne - od vyroby? Pomohol by mi aj neaky servisny manual....... Citovat
automacher Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Vyskusal si to pri zhodenom tapacire?Alebosi iba vytiahni cuplik a tak to vyskusaj Citovat
Ráďa Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 já už s tím bojuju dlouho.V létě,když je teplo,funguje bez problému,ale teď v zimě si to dělá co chce.Já tam nemám origo centrál,ale dodělávanej Jablotron a zrovna teď bojuju s pr.zad. dveřmi a už mě to pěkně se....:grrMotorek má dostatečnou sílu i zdvih,ale když to zkouším,cvakne v tom,kousek se to pohne a stojí,když ručně otevřu nezavřou a naopak.Prostě to chodí malej kousek.Zkoušel jsem to všechno promazat,pořádně rozchodit a nic.Když jsme u dveří,jak správně se tam nasazuje ten kolík,co se s ním zamykají a odemykají dveře.Není na to nějakej fígl?Když to tam nasazuju,pořád se mi ta tyčka zatláčí a pak mi ty dírky zalezou dolů a jsem v prd.... Citovat
Steve McSteve Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 treba sa s tym pohrat,,, vzdy ked to nahadzujem bud to trva minutu aleho pol hodiny,,, musis v tom cupliku kusok posunut to co potom bude drzak na tycke,,,, ale len kusok,,, potom opatrne nasadzovat na tycku a ak budes mat stastie tak ti to sadne,,, tie motorceky musia ist alebo neist,,,, ak ti chodi iba trochu taqk moze byt kapke vadne,,, ja som nikdy problem s centralom nemal,,,, vzdy to pekne otvori,,,, ale na zadnom kufri mam ele. otvaranie a riadi mi to motorcek z centralu,,, a len ked som to robil som musel vystriedat tri kym som nasiel jeden co funguje ako ma... Citovat
vlado1 Odesláno 30. leden 2006 Autor Odesláno 30. leden 2006 Ja si fakt neviem rady s tym centralom, raz to ide bez problemov aj niekolko krat odomknut aj zamknut a inokedy nie. A stale rozoberat to calunenie ma fakt nebavy hoci uz som to mal tolko krat rozobrate ze to uz poznam naspamat.Motorcek som uz daval na viacero miest a stale to iste Citovat
malypeto Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 No co citam tak kazdy ma ine problemy s centralom na nasich super dedkoch.Mne to blblo,nezamklo,neodomklo,po zamknuti cez DO odomklo ...Stale problemy.Potom somsi sadol do auta,zamkol,vsetky dvere zamkli a central fungoval.Akonahle som vystupil,zabuchol dvere a zamkol,central sa otvoril.Hmm,uz somsi nadaval do debilov lebo vsetky zamky som premazal,cupliky dal vsetky dolu a stale to blblo.Az potom som si vsimol ze sa mi lava vnutorna klucka nevrati do povodnej polohy,ale ostane kusok odklonena od ulozenia.Vybral somju a zistil ze tam mam zlomenu vratnu pruzinu.Odkedy o tom viem,a pri otvoreni dveri pred uzatvorenim klucku pritlacimdo polohy v ktorej ju ma drzat ta pruzina mampokoj.Horsie je ked zabudnem...... Citovat
britten Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Tak pánové, s tím centrálem jsem na tom stejně jako vy. V létě poho, v zimě ne a ne fachat. Ted přes zimu pouze klíčkem, ale otevřu nebo zavřu všechny dveře aspon na potřetí. A tu se mi stalo, že jsem si odskočil v tričku auto nastartovat, aby se motor trochu z toho mrazu ohřál a jak jsem se vrátil již oblečený a chytal jsem kliku, tak centrál zareagoval a zavřel všechny dveře! Auto beželo a klíčky uvnitř! Co tedˇ. Naštěstí jsem měl doma náhradní klíče... Nevím jak by to dopadlo třeba v práci. Já mám centrál elektromagnetický, je velmi slabý, vymením je za jiný, asi servomotorky z JABLOTRONU (utáhnou tahem 4kg !!!) to musí kliku urvat. Jinak nevím. Mejte se. Citovat
Roman Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 No já měl problém se zadníma dveřma taky ale s origo centrálem... A co se matně pamatuju, tak tam bylo náký táhlo vyskočený myslím že u zámku-takže někdy jo někdy ne... Ale fakt už nevím...Je to cca 3-4roky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.