Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Montoval som si centralne uzamykanie do mojej 405-ky, a neviem to dobre nastavit na zadnych dverach - bud mi dvere pri odomknuti neodomkne alebo pri zamknuti nezamkne. :( Nevie mi niekto poradit ako su motorceky nainstalovane standartne - od vyroby? Pomohol by mi aj neaky servisny manual.......

Odesláno

já už s tím bojuju dlouho.V létě,když je teplo,funguje bez problému,ale teď v zimě si to dělá co chce.Já tam nemám origo centrál,ale dodělávanej Jablotron a zrovna teď bojuju s pr.zad. dveřmi a už mě to pěkně se....:grrMotorek má dostatečnou sílu i zdvih,ale když to zkouším,cvakne v tom,kousek se to pohne a stojí,když ručně otevřu nezavřou a naopak.Prostě to chodí malej kousek.Zkoušel jsem to všechno promazat,pořádně rozchodit a nic.Když jsme u dveří,jak správně se tam nasazuje ten kolík,co se s ním zamykají a odemykají dveře.Není na to nějakej fígl?Když to tam nasazuju,pořád se mi ta tyčka zatláčí a pak mi ty dírky zalezou dolů a jsem v prd....:grr

Odesláno

treba sa s tym pohrat,,, vzdy ked to nahadzujem bud to trva minutu aleho pol hodiny,,, musis v tom cupliku kusok posunut to co potom bude drzak na tycke,,,, ale len kusok,,, potom opatrne nasadzovat na tycku a ak budes mat stastie tak ti to sadne,,, tie motorceky musia ist alebo neist,,,, ak ti chodi iba trochu taqk moze byt kapke vadne,,, ja som nikdy problem s centralom nemal,,,, vzdy to pekne otvori,,,, ale na zadnom kufri mam ele. otvaranie a riadi mi to motorcek z centralu,,, a len ked som to robil som musel vystriedat tri kym som nasiel jeden co funguje ako ma...

Odesláno

Ja si fakt neviem rady s tym centralom, raz to ide bez problemov aj niekolko krat odomknut aj zamknut a inokedy nie. A stale rozoberat to calunenie ma fakt nebavy hoci uz som to mal tolko krat rozobrate ze to uz poznam naspamat.Motorcek som uz daval na viacero miest a stale to iste :(

Odesláno

No co citam tak kazdy ma ine problemy s centralom na nasich super dedkoch.Mne to blblo,nezamklo,neodomklo,po zamknuti cez DO odomklo ...Stale problemy.Potom somsi sadol do auta,zamkol,vsetky dvere zamkli a central fungoval.Akonahle som vystupil,zabuchol dvere a zamkol,central sa otvoril.Hmm,uz somsi nadaval do debilov lebo vsetky zamky som premazal,cupliky dal vsetky dolu a stale to blblo.Az potom som si vsimol ze sa mi lava vnutorna klucka nevrati do povodnej polohy,ale ostane kusok odklonena od ulozenia.Vybral somju a zistil ze tam mam zlomenu vratnu pruzinu.Odkedy o tom viem,a pri otvoreni dveri pred uzatvorenim klucku pritlacimdo polohy v ktorej ju ma drzat ta pruzina mampokoj.Horsie je ked zabudnem......

Odesláno

Tak pánové, s tím centrálem jsem na tom stejně jako vy. V létě poho, v zimě ne a ne fachat. Ted přes zimu pouze klíčkem, ale otevřu nebo zavřu všechny dveře aspon na potřetí. A tu se mi stalo, že jsem si odskočil v tričku auto nastartovat, aby se motor trochu z toho mrazu ohřál a jak jsem se vrátil již oblečený a chytal jsem kliku, tak centrál zareagoval a zavřel všechny dveře! Auto beželo a klíčky uvnitř! Co tedˇ. Naštěstí jsem měl doma náhradní klíče... Nevím jak by to dopadlo třeba v práci. Já mám centrál elektromagnetický, je velmi slabý, vymením je za jiný, asi servomotorky z JABLOTRONU (utáhnou tahem 4kg !!!) to musí kliku urvat. Jinak nevím. Mejte se.

Odesláno

No já měl problém se zadníma dveřma taky ale s origo centrálem... A co se matně pamatuju, tak tam bylo náký táhlo vyskočený myslím že u zámku-takže někdy jo někdy ne... Ale fakt už nevím...Je to cca 3-4roky... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...