Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je brutalni a malem jsem se potrhal smychy je hezky ze to napsal tak na tvrdo a asi to bude mit neco do sebe....:super:D:D

Jen by me zajimalo kde takovy soulozovy sklepy jsou bych si tam nekdy skocil k veceru :D

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Tak to je brutalni a malem jsem se potrhal smychy je hezky ze to napsal tak na tvrdo a asi to bude mit neco do sebe....:super:D:D

Jen by me zajimalo kde takovy soulozovy sklepy jsou bych si tam nekdy skocil k veceru :D

Tak to bych tě pozval k nám do sklepních prostor,24 rodin z toho osm rodin cigošů.V létě pěknej fičák,dali by ti i něčeho čichnout.

Odesláno
Původně zaslal: uulik

Původně zaslal: Marda106

Tak to bych tě pozval k nám do sklepních prostor,24 rodin z toho osm rodin cigošů.V létě pěknej fičák,dali by ti i něčeho čichnout.

Dik zase nemusim byt u vseho, ale dik za nabidku kdyby si vedel o lepsi tak bych do toho sel....:super

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Chodím do toho sklepa pravidelně a všimnout si toho musím až tady na foru:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Co do toho sklepa chodis delat taky na tom zalezi pokud si tam taky chodis uzivat tak pak se nediv ze si niceho nevsimnes pac ti to prijde normalni....:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...