Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám pekný barák v Pezinku s bazénom a som sportovec na VŠ ... hľadám ceckatu čo mi nebuďe do všetkého keca?, najlepsie aby bola chudobná lebo bohatej uz mám plné zuby, furt pyskuje ... mala by by? jebačka a mala by prehĺta? a němala by vyjednáva? o orálnom sexe, sex sa robí do piče z radosti a nie že tak já ti vyfajčím keď so mnou pojdeš na ples alebo do jakej strašnej rite, ja tiez nehovorim že vylížem ?a keď so mnou pojdes na futbal .. němala by byt piča a němala by ma? nijake prijebane kamarátky čo su moc mudre .. .najlepšie by němala ma? nijake kamarátky .. němala by by? vysokoškolacka, to su šecko piče s vytahanými kozami a si myslia že su chytré keď 5 krat za den preněsú skripta z jedného stola na druhý .. mala by vedě? použiva? MHD a mat aspoň dve čisla na taxislužby a neotravovat ma vždy keď potrebuje presunut svoju hochprdel z jednej kavarně v poluse do druhej v auparku.. a eště by mi nemala furt rozpravat jake maju problemy jej prijebane kamarátky .. mňa to vobec nezajima .. su to piče ak sa taka najde nak sa hlasi, v pripade spokojnosti dostane stara piksla padaka a slecna moze nastupit okamzite !

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: chuck11

Tak ten si sakra věří:D:D:D

Proc jen proste vi co chce ne:D:D:D:D:D:D:D

Tak v tom příbadě mu přeju hodně štěstí v hledání ,snad někdy nějakou najde:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Marda106

Proc jen proste vi co chce ne:D:D:D:D:D:D:D

Tak v tom příbadě mu přeju hodně štěstí v hledání ,snad někdy nějakou najde:D:D:D:D:D

Jo taky mu preju hodne stesti v hledani treba nekdy nejakou takovou najde a bude stastny :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...