Buday157 Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 (upraveno) Dobry den, je to trochu delasi ale prosim.. potreboval bych radu nebo aleapon priblizit o jaky problem jde -,-. Nedavno jsem kupoval novou baterku..3 dny starty bez problemu apod. Potom jsem jel ale do prace.. Rano ze pojedu autem. Odemknu, otevru..rozsviceno..zhaveni..pipnuti a jdu startovat. Otocim klickem a udelalo to jenom cvak. Vsechno zhaslo a nic neslo. Zamknu auto a znova odemknu zas vse sviti, a mohl bych takhle dokola. Auto jsem rozhybal az po tom co jsem se spustil z kopce a zaradil 2 stupen auto nabehlo...pote jsem normalne zas rano nastartoval..natankoval v klidu. Co vyjedu na dalnici po 10min. mi to v aute zacalo blikat a auto chciplo. Otevru haupnu a vidim ze kontakt na baterce pluska byla minimalni..tak kontakt vratim a vic utahnu...jenze uz jsem nenastartoval, tocilo se a obcas 2x to udelalo zvuk jako kdyby neskocil ale nic. Pro jistotu mi pritelkyne privezla jeste uplne novou koupenou baterku 74Ah Vartu. Ale problem byl uplne stejnej. Vubec nevim co a jak..tak jestli mel nekdo podobnek problem..tak prosim :/ Zatim diky moc (5 mesicu zpet jsem delal repas altiku ...rotor,uhliky a remenici) Upraveno 14. listopad 2017 uživatelem Béďa Citovat
TomasARN Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 Si novy, nabuduce musis temy zaradovat spravne, toto je sekcia FAP, cize sa to tyka filtra vyfukovych splodin Citovat
straki007 Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 (upraveno) Tak nejspis bude vadny FAP.... Koneckoncu za vsechno muze FAP Ale ne ne. Zkontroluj si kostru poradne. Upraveno 14. listopad 2017 uživatelem straki007 Citovat
Buday157 Odesláno 14. listopad 2017 Autor Odesláno 14. listopad 2017 joo, vsiml jsem ai pozde a uz nevim jak to zmenit :x tak jsem doufal ze to nekdo udela za me :D. Myslis to vazne? nebo jenom protoze jsem to hodil do spatny sekce ?:D Citovat
Buday157 Odesláno 14. listopad 2017 Autor Odesláno 14. listopad 2017 kostru jsem vzal dratenym kratacem, a vycistil...daval jsemci nejakou tu vazelinu co se dava na spoj. Citovat
TomasARN Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 Skontroluj ju. Temu ti moderator prehodi Citovat
vladosr Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 baterka je jedna vec kontakt s karoseriou a motorom druha.... Citovat
Buday157 Odesláno 14. listopad 2017 Autor Odesláno 14. listopad 2017 kostra byla prvni vec na co jsem koukal a hned cistil Citovat
TomasARN Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 ale nie len kostra na baterke, ale aj na karoserii Citovat
Buday157 Odesláno 14. listopad 2017 Autor Odesláno 14. listopad 2017 to jsem nekontroloval. Kamarad mi tohle rikal uz davno..kdyz jsem mu rikal ze pri studenym motoru kdyz zapnu svetla tak mi kolisaji otacky. Ale jezdil jsem s tim uz pul roku. Muze to s tim opravdu souviset? Jestli ano tak je to asi jasny. Doudam teda, to je asi to nejmensi co s s tim mohlo stat Citovat
TomasARN Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 toto som nasiel na internete 1. starter (startovaci motor) (kontakty v starteri stare, zahrdzavene a tym padom malo prudu do startovacieho motora, popripade solenoid v starteri je chybny) 2. baterka (treba premerat, mozno dobit) 3. zla kostra (nedostatocne napatie v kostre a tym padom malo stavy pre starter) Citovat
Buday157 Odesláno 14. listopad 2017 Autor Odesláno 14. listopad 2017 startoval jsem pokazdy na hned. Ale muze byt :/ Uvidim..koulnu na to. Zatim diky lidi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.