Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobry den, je to trochu delasi ale prosim.. potreboval bych radu nebo aleapon priblizit o jaky problem jde -,-. Nedavno jsem kupoval novou baterku..3 dny starty bez problemu apod. Potom jsem jel ale do prace.. Rano ze pojedu autem. Odemknu, otevru..rozsviceno..zhaveni..pipnuti a jdu startovat. Otocim klickem a udelalo to jenom cvak. Vsechno zhaslo a nic neslo. Zamknu auto a znova odemknu zas vse sviti, a mohl bych takhle dokola. Auto jsem rozhybal az po tom co jsem se spustil z kopce a zaradil 2 stupen auto nabehlo...pote jsem normalne zas rano nastartoval..natankoval v klidu. Co vyjedu na dalnici po 10min. mi to v aute zacalo blikat a auto chciplo. Otevru haupnu a vidim ze kontakt na baterce pluska byla minimalni..tak kontakt vratim a vic utahnu...jenze uz jsem nenastartoval, tocilo se a obcas 2x to udelalo zvuk jako kdyby neskocil ale nic.  Pro jistotu mi pritelkyne privezla jeste uplne novou koupenou baterku 74Ah Vartu. Ale problem byl uplne stejnej. Vubec nevim co a jak..tak jestli mel nekdo podobnek problem..tak prosim :/ Zatim diky moc :) (5 mesicu zpet jsem delal repas altiku ...rotor,uhliky a remenici)

Upraveno uživatelem Béďa
Odesláno (upraveno)

Tak nejspis bude vadny FAP....:D

Koneckoncu za vsechno muze FAP

Ale ne ne.

Zkontroluj si kostru poradne.

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

joo, vsiml jsem ai pozde a uz nevim jak to zmenit :x :D tak jsem doufal ze to nekdo udela za me :D.  Myslis to vazne? nebo jenom protoze jsem to hodil do spatny sekce ?:D

Odesláno

to jsem nekontroloval. Kamarad mi tohle rikal uz davno..kdyz jsem mu rikal ze pri studenym motoru kdyz zapnu svetla tak mi kolisaji otacky. Ale jezdil jsem s tim uz pul roku. Muze to s tim opravdu souviset? Jestli ano tak je to asi jasny. Doudam teda, to je asi to nejmensi co s s tim mohlo stat :D

Odesláno

toto som nasiel na internete

1. starter (startovaci motor) (kontakty v starteri stare, zahrdzavene a tym padom malo prudu do startovacieho motora, popripade solenoid v starteri je chybny)
2. baterka (treba premerat, mozno dobit)
3. zla kostra (nedostatocne napatie v kostre a tym padom malo stavy pre starter)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...