Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych pořídit do mého lvíčka nové autorádio poradí mi někdo kdo má zkušenosti s těmito značkami které je nej:

Kenwood KDC-W4031Y

Pioneer DEH-P4700MP

Alpine CDE-9843RM

Odesláno

co mozem poradit, je Pioneer,,, obycajne ma najsilnejsi zosik,,, ale co sa tyka tunera tak asi Alpine,,,, najlepsi tuner aky som vidle malo radio JVC,,, aj bez pripojenej anteny sa dalo celkom rozoznat aka hra stanica,,,

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazory se ruzni s kazdym clovekem. Na autohificlub.cz vede jednoznacne /////Alpina, potom Pioneer a az kdesi vzadu Kenwood.

Za sebe muzu mluvit tak, ze jsem mel dva Kenwoody (modely si nepamatuju, ale ten posledni byl z roku 2002 a stal 25) a byl jsem superspokojenej.

Pouvazuj jeste o Nakamichi..

Odesláno

Já mám teď Pio a jsem dost spokojenej Mám DEH7400MP, což je dle někoho slušná mašinka a dle dalšího je to h**no. Nevim mně se líbí. Pokud bych kupoval nový rádio tak bych se určitě rozhodoval mezi Alpinou a Pio.

Záleží co se Ti líbí zvukově víc

Odesláno
Původně zaslal: mk405

alpine - křištálově čistý zvuk

pio - takovej basovější

Kenwood je taky dost chválenej

osobně bych asi alpine :D

JJ to souhlasím, jinak já asi časem pujdu do nějaký Aplinky asi ještě uvidim. :D :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

z těhle bych vzal Alpine.

DD - Nakamichi nemá smysl, pokud nebude odpovídající zbytek instalace (tzn. kvalitní zesík + repro a kvalitně provedená instalace). Jsou blázni ti, co si myslí, že když si koupí TOP rádio (Alpine 9835 nebo 9855, vyšší třídu Clarionů a nebo zmíněné Nakamichi) a pak na to pověsí originální repro nebo repro nižší třídy (Magnat BP, Sinus Live, Helix Blue, Hertz Dieci).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...