chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Marda106 Vsak moznost tu je si prectete ten odkaz co jsem psal nahore http://comps.mtv.pl/pimpmyrideeurope/map.jhtml tam je o tom ze hledaji dalsi objetavce z autama ale musite umet dobre anglicky sice nevim jak dostat auto z CR az nekde do anglie nebo kde to tam pisou v tom prihlasovaku ale byl by to mazec:super Met ty prachy na to tak by se to dalo udelat i tady a byl by to asi i skvelej napad neco takovyho zarirdit v CR kdyby se sehnaly sponzori verim ze by to bylo lepsi reality show nez nejakej blbej BigBrother nebo neco takovyho.. To si piš a ta sledovanost:D:D:D:D HLÁSÍM SE JAKO PRVNÍ:D:D:D Citovat
Marda106 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 2chuck11: jo to jako o tom zadna sledovanost a vsechno by bylo v pohode ted to chce jen sestavit plan sehnat partu lidi s garazi, sehnat sponzora a pozadat nejakou komerecni televizi nejspis novu jestli by do toho nesli jako napad je to genialni a myslim si ze by to bylo vybornej napad hold musime za ty lidi z te televize myslet mi.... Stejne takovy hlouposti jako je Big Brother byly taky dotazeny ze zahranici a taky se v tom utopylo dost penez.... Tak co lidicky kdo by do toho sel udelame Pimp my Ride v ceskem podani.. :D:D:super Jinak ja bych se taky hlasil ze svym autickem jako dobrovolnik:super Citovat
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 to Marda,,,, to je super napad,,,, len by bol problem, ktora televizia by na \'malom\' SVK alebo vacsom CZE isla do projektu ktory ju bude zakazdym stat od pol do melona,,,, televizii typu MTV je asi v Europe 3 mozno 4,,,,,, to by musel byt plan,, ze by im to muselo aspon nieco doniest,,,, ak tak v Nemecku alebo Polsku,,, to su velke krajiny,,, ktore si nieco taketo mozu dovolit,,,,, inak super napad,,, ak by sa zrealizoval urcite by som ho podporil Citovat
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 samozrejme ze sponzory a tak,,, ale asi v celom cesku a slovensku sa nenajde tolko sponzorov ,,, ktory by to dokazali pokryt Citovat
Marda106 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Steve: to je na tom to nejhorsi ptakovyynu typu big brother nebo vyvoleni to zasponzoruje kazdej protoze z toho jsou prachy z sms co se posilaji hlasy ale takovy velky projekt jako czech pimp my ride asi malokdo ale verim ze by se nasli ffirmycky zabyvajici se tuningem co by do sponzoringu sly protoze kdyby se to nejak rozjelo tak jim to udela reklamu jako hrom a navic takovy projekt ten tu jeste nebyl televizi by se zvedla sledovanost mladsich i starsich lidi a tak chtelo by to vsechno hodne promyslet a propracovat a pak by z toho byla urcite velkolepa show ale tohle jeden clovek ze svym napadem nespasi... jinak to vis ja mam napadu plnou hlavu ale horko tezko se to realizuje.... Ale taky by me zajimalo co by na to rikaly poldove by si vycihaly chudacka clovicka v televizi a uz by ho jen zastavovaly... hold tady v CR skrachuje kazdej dobrej napad.... Jinak ja bych se klidne obetoval a dal svoje auto na pospas klidne jako prvni :D:D:D:D:D Citovat
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 ja tiez ako druhy,,, len potom podla tych uprav co robia,, asi by som sa bal ist na ulicu aj kvoli kradezi,,,, u nas je to totiz moda,,, a zacali sa znova kradnut aj S 120,,,,, treba sa stretnut s nejakym managerom z telky,,,, u vas pripada asi v uvahu Nova,,,, a skusit s nim hodit rec,,,, potom ist na ministerstvo kultury,,, ci vobec zakon nieco take dovoluje,,, potom sa obzriet po velkych firmach,, ci su ochotne hodit nejaky sponzoring,,, a snad z toho nieco bude,,,,, inak skus sem hodit tie tvoje napady,,,, ,mozno sa budu zhodovat s mojimi Citovat
Marda106 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Steve: no moje napady ja jich mam vzdycky tolik ze pak nektery i vypoustim z hlavy ale vzdycky chytnu nekde inspiraci a mam toho pak plnou hlavu jak to zrealizovat ale co zmuze jeden obycejnej studentik kterej nema sanci neco tak velkyho prosadit ale napad je to skvelej a myslim ze by to bylo hodne dobre kdyby to klapnulo a nemuzes srovnavat upravy amerikanu a tak z nasima vis jak nasi tuneri by nedelaly takovy psycharny s tema autama ale taky by to asi stalo dost moc penez a kdyz vidim nektere mistni showcar tak rekl bych ze jsou to dost kvalitni pracicky a klidne bych si necim takovym dal rict... No ale sam bych to stejne nejak nevyresil tohle chce rozpracocvat do podrobna napad pak si zjistit informace zda li by tady neco takovyho bylo mozny a pak by se to teprve shanely sponzori a pak tak ruzne ale rikam jeden clovek na tak velkej projekt je nemyslitelny... Citovat
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 jeden mas pravdu ze nic nezmoze. Mozno pre skusku skusit dat novu anketu, kolko ludi by bolo ochotnych ist do toho,,,, napisat tam, ze je to skuska,, pokial by sa do toho obulo viac ako 20 ludi tak by to bol uspech,,,, este jedna vec,, ak by sa to uskutocnilo treba sa opytat polisov do akej miery budu akceptovat mozne upravy,,, pokial to budu vsetko veci s atestom,, a ak to budu ochotni zapisat do technicaku bude gut,,,, len potom bude zasa problem s chameleonmi a roznymi airbrushmi... bo aj to je dost ziadane. Citovat
Marda106 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 No s chameleonovyma lakama a tak neni vubec problem auto si muzes nastrikat jak chces a kamos ma i skusenosti s tim ze kdyz je to velka menavka ze ti proste do TP na misto barva napisou barvy duhy nebo tak nejak proste vsechno se to da a kdyz zase das nejakej airbrush tak zase se pise barva ktera je na tusim 80% auta nebo jak me to rikaly tohle uz jsem si zjistoval... No a je pravda ze s tema policajtama by to bylo horsi ale nejak by se to dalo osefovat a vetsinou kdyz nekdo poskalda takovej showcar tak ho ma stejne jen na jezdeni na srazy... No a s tou anketou by to slo ale myslim si ze by se asi moc lidi neozvalo protoze jak vidis tak si tu vesele debatujem a malo kdo se tady pridal se svym nazorem ale nebudeme podcenovat treba by se lidi nasli a kdyby bylo tak kolem 10-20 lidi tak by to stalo za hrich to zrealizovat nebo se aspon pokusit:super Citovat
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 hmmm tak to je pravda,,, zatial tu pomaly nikto iny nedal nazor,,,, najprv treba pozistovat moznosti,,,,, skusim dnes alebo zajtra nakontaktovat nasu telku JOJ,,, oni su schopni do toho ist,,, ale teraz maju VyVolenych 2,,, takze na par mesiacov asi nebudu chciet pocut o nicom inom,,,,, som zaregistrovany v par firmach ako je Cobra tuning,, a v Ziline este jedna velka,,, aj tam skusim dat chrobaka do hlavy,,,,, uvidime ci z toho nieco bude,,,,, len este jedna podstatna vec,,, my tu vymyslime nieco very big,, a niekto iny sa z toho nabali bubakmi,.,,,, treba vymysliet to tak,, ab aj nam z toho nieco kaplo,,,,, nehcem sa stat bohacom,, ale clovek musi z niecoho zit Citovat
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 inak ty byvas v Olomouci,,,, ak sa vydari ta vymena kapot z honzom,,,, vedel by si o nejakom mieste,, kde v Olomouci by sa to dalo vymenit? Napr u teba? Citovat
Marda106 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 No mozna na nas nikdo nereaguje protoze to vetsinu lidi nebavi cist ale treba by se naslo vic lidi a divej se jako samozrejme je to nas napad a mi by jsme pomohli z realizaci a urcite bychom to nenechali aby si na tom nahrabaly televize mraky prachu a mi z toho nic nemely ja taky nechci nahrabat miliony ja jen chci abych byl pod tim podepsanej ze to je proste z nasich hlav ze na to neprisel nejakej nouma z redakce kterej vi akotrat o aute ze se tam lije benzin a jezdi se s tim... no i kdyby nam treba upravily auta a rekly ze to byl proste nas napad nebo tak... Nechci na nicem vytriskat jen se mi tenhle napad moc libi .... No a kdyz se teda kontaktujes nejaky firmy nebo takhle nebo tu telku nevadi kdy se to rozjede tak jde o to ze nez by se vsechno pripravilo je to otazka klidne i pulroku takze de o to jen zjistit zajem.... poptat se i na vic forech a tak:super Citovat
Marda106 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Steve McSteve inak ty byvas v Olomouci,,,, ak sa vydari ta vymena kapot z honzom,,,, vedel by si o nejakom mieste,, kde v Olomouci by sa to dalo vymenit? Napr u teba? No nejsem primo z olomouce ale z vesnicky u olomouce problem by byl v tom ze nemam garaz ale treba bych nekde neco shrastil nebo by se to dalo udelat nekde pred domem kdyby nebyla zima ja tam taky rozebiram auto ale daji se tam delat jen veci co jsou na rychlo takze vymena kapot by se dala udelat... mozna bych sehnal i garaz ale to neslibuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.