Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no koukal jsem na ta rca vystupy a narazil jsem tam na to,treba to moje ma s-mosfet!!jen tak me to zajimalo!!no koukam ze ze kazdej preferuje jinou znacku,takze to bych mohl zkoupit kramy a porovnavat a porovnavat,uz mam obednano,takze to bude blue helix,nejsem zadnej znalev takze verim,ze to bude hral dobre!!!

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Magnat, magnat, magnat... hrajou pekne a ciste :papa

a to jako v porovnání s čím? to je jen dojem a pokud se podíváš i na testy tak . . . magnat není na kvalitu ale spíše na tlak

[upravil dne 26/1/06 mk405]

Odesláno
Původně zaslal: oni

no koukal jsem na ta rca vystupy a narazil jsem tam na to,treba to moje ma s-mosfet!!jen tak me to zajimalo!!no koukam ze ze kazdej preferuje jinou znacku,takze to bych mohl zkoupit kramy a porovnavat a porovnavat,uz mam obednano,takze to bude blue helix,nejsem zadnej znalev takze verim,ze to bude hral dobre!!!

jj to je zisolovač rádia a mosfet je lepší varianta nezahřívají se a dají větší výkon než u starších rádií

Odesláno

2 MK405: Mel jsem Dexon (teda jeste mam ve sklepe) ty samy co jsi mel ty. Vim, ze jako lajk to moc nepoznam, ale jen jsem si chtel rejpnout:aut:aut

jo doba dexonů je už pryč, já jsem tenkrát porovnal právě s blue a zjistit jak to nehraje, no a dnes už jsem zase o kus dál ale i o dost chudčí :aut

rejpnutí je vpoho:papa ale mateš ostatní :D:papa

Odesláno

a je pravda,ze i kdyz je na radiu napsanej vykon treba 4x45 je ve skutecnosti o dost mensi???jo a pak co s tema starejma reprakama s plata,nepujdou nejak vyuzit?????

Odesláno

jeste mam otazecku,co znamena ten zesilovaci tranzistor?ja jen ze nektery radia to maj a nektary ne!!!!!

marketing bullshit... v zasade mas dve moznosti, jak resit vystupni zesilovac radia.

Prvni je nejaky integrovany obvod, obvykle zalozeny na prastarych TDA2003, TDA2005 a nebo novejsich verzich, druhou je vlastni reseni poskladane z tranzistoru. Vyhodou prvniho reseni je jednoducha konstrukce, na ktere se neda tolik zkazit (ani vylepsit), druha moznost je vhodnejsi pro vykony >35W trueRMS, kde zacne byt problem s odvodem tepla pri integrovanych koncovych stupnich... a i ten TDA je poskladan z tranzistoru... jen to dnes nevypada tak honosne jako napis MOS tranzistor, protoze malokdo vi co to je :)

je pravda, ze se da s MOS dosahnout o neco vetsi vykon nez s TDA, zejmena kvuli mensimu saturacnimu napeti, ale bez nasobice napeti se stejne nedostanes pres 24W, resp. 20W. Pokud navic nechas originalni vedeni.... atd

[upravil dne 26.1.06 Vvitty]

Odesláno

tak to bude snad uz vsechno,kdyz bych kdyz tak potreboval poradit,muzu se ozvat na icq???????????JINAK DIK MOC!!!

jasně ozvat se můžeš, jen na ICQ moc nechodím není čas, takže U2U, mail :mrk

Odesláno

2MK405: jeste porad, co do plata pokud je tam momentalne 16cm a majitel nechce nic rezat :) jsem se trosku spletl s temi 6x9\", ty jsme davali kolegovi spolu s Blue 62 dopredu a myslel jsem ze mam totez, ale mam tam 16cm kulate a zastavene tak, ze nejsou videt zvenku, proto nechci upravovat plato. Druhy duvod je ze trvam na originalnim vzhledu vozu :)

Dopredu pujde letos Blue 62 a radio zustane originalni.

Dat dozadu koaxialni Blue 6? Nebo taky Blue 62? Zatim zustane originalni i kabelovy rozvod, nemam naladu rozebrat pulku auta :)

woofer ani zesik se neplanuje, potrebuju mit volno v kufru, jezdim skoro porad s plnym kufrem, clovek potrebuje odvezt nakup, neco na stavbu a tak :)

BTW, co tam mas ty za repro?

Odesláno

2 Vvitty: Co to je \"saturace\". V pondeli z toho mam zkousku :D:D

no vidis, to mas jeste tri dny se to naucit :)

http://docs.cirkva.net/maturita/%8AKOLN%CD~1/MATURI~1/EM/EM3-07.DOC

v zesilovacich je zadouci aby tranzistor pracoval v linearnim rezimu, kdy Ice = h21e * Ib. Proud Ib ale nelze zvysovat do nekonecna a tak dojde k tomu, ze se tranzistor zcela otevre (dalsi zvysovani Ib nezpusobi zvysovani Ice). V audio se ti to projevi orezanim signalu a zkreslenim. Pri dalsim zvysovani Ib roste mnozstvi volnych nosicu naboje v bazi, a pro vypnuti je nutne nejprve je odcerpat, takze se prodlouzi vypinaci cas o dobu zotaveni.

hodne stesti u zkousky, co a u koho delas? :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2MK405: jeste porad, co do plata pokud je tam momentalne 16cm a majitel nechce nic rezat :) jsem se trosku spletl s temi 6x9\", ty jsme davali kolegovi spolu s Blue 62 dopredu a myslel jsem ze mam totez, ale mam tam 16cm kulate a zastavene tak, ze nejsou videt zvenku, proto nechci upravovat plato. Druhy duvod je ze trvam na originalnim vzhledu vozu :)

Dopredu pujde letos Blue 62 a radio zustane originalni.

Dat dozadu koaxialni Blue 6? Nebo taky Blue 62? Zatim zustane originalni i kabelovy rozvod, nemam naladu rozebrat pulku auta :)

woofer ani zesik se neplanuje, potrebuju mit volno v kufru, jezdim skoro porad s plnym kufrem, clovek potrebuje odvezt nakup, neco na stavbu a tak :)

BTW, co tam mas ty za repro?

jednoznačně bleu 62 budou lepší než koax. nasměruješ vejšky dopředu :mrk tedy pokud do toho nehodláš vrazit daleko více to by jsme našli něco lepšího :D:D:D bude to mít odevšad vyrovnaný stejný zvuk :mrk

taky jsem měl dvoje blue 62 a ted jsem přesedlal na canton QS2.160 ty ale jedou přez zesík

ještě te musíme nějak dotlačit do lepších kabelu, nejakého blue zesíku + ten deep blue 12 - vždyt se to dá přinejhorším na tu chvíli vyndat :D:D:D

nevýhoda tvého maleho kufru je že se tam nevejde žádná muzika, a nevýhoda mého velkého kufru je že se tam vejde hodně muziky aproto protestuje peněženka :aut

[upravil dne 26/1/06 mk405]

Odesláno

nahodou ty blue uz asi nemas, co? ze bych je koupil :) jinak vyrazim odpolko do sekinu

kabely jsem linej menit, a navic je ted venku zima a nehodlam umrznout a ulamat pulku plastovych drzaku... a bedna nebude, uz takhle stehuju furt veci na prevoz do auta a z auta, jeste predtim stehovat bednu tak se sousedi potrhaji smichy :)

zesik taky nebrat... na poradny poslech mam takovou hracku od http://www.remus.at

Odesláno

blue už bohužel nemám, jedny má kámoš a druhý Mašinka, ale možná je bude prodávat pokud je nedá do nějakého 2. auto čico, do 406 je dávat nechce.

nevím kolik stojej v sekinu ale asi je seženeš i levněji

kabeli múžeš teda vyměnit až v létě, ale jen proto aby jsi neulámal plasty :P

na klouzání te zavřu do auta, aby jsi změnil názor na bednu :aut:D:D:D

Odesláno

v sekinu stoji 2390.- a z toho 10% sleva na karticku PGC, snad jeste plati, takze 2151.-. Z eshopu po netu nejlevneji asi 2090.- a dalsich 60.- projedu cestou na postu, tak si je radeji koupim hned, stejne pojedu kolem :)

ale mohl bych nejdriv cinknout masinkovi...

zavirat nikam netreba, ja proti bedne nic nemam, krome toho ze nechci utopit tolik penez a zabrat pulku kufru :D

[upravil dne 27.1.06 Vvitty]

Odesláno

jsem netušil že máme v sekinu slevu:myslim jinak nejlevněji av e-shopu za 1950,- ale pro tebe vhodnější sekin

jen půlku? :D zavřu, aby te hlodal chtíč TUSu :D:D:D jen rejpu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...