chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 mk405->>Ty to máš nějak promyšlenéMyslíš že ty origoš z předku budou v zadním platě hrát líp i nějake ten bas Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 chuck11 : to si opravdu nemyslím ale je vdodnější mít lepší repro vepředu kde to posloucháš a přední dát dozadu na dokreslení(zatím ani nevím jestli má nějaké zadní repro, ty to víš?) než mít vzadu lepší a slyšet to jen zezadu navíc kompa udělají lepší zvuk než koax. dvoupásma. je to otom zvážení celé situace a nedělat začátečnickou chybu hraní ze zadu. neboj už do toho nějakej ten pátek dělám a celkem vím o čem toje Citovat
oni Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 no tak mam repro i v zadu,ve predu nevim,ale v zadu jsou origo clariony,takze v e predu taky,rekl bych i ze jsou uplne stejne,aspon vzhledove!!! Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: mk405 chuck11 : to si opravdu nemyslím ale je vdodnější mít lepší repro vepředu kde to posloucháš a přední dát dozadu na dokreslení(zatím ani nevím jestli má nějaké zadní repro, ty to víš?) než mít vzadu lepší a slyšet to jen zezadu navíc kompa udělají lepší zvuk než koax. dvoupásma. je to otom zvážení celé situace a nedělat začátečnickou chybu hraní ze zadu. neboj už do toho nějakej ten pátek dělám a celkem vím o čem toje Je mi jasné že by to mělo buřit hlavně ze předu,ale já bych chtěl prostorový zvuk:papa:papa Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: chuck11 Je mi jasné že by to mělo buřit hlavně ze předu,ale já bych chtěl prostorový zvuk:papa:papa a proč myslíš že by nebyl prostorovej zvuk:D myslíš že pro prostorovos potřebuješ větší zvuk zezadu? to opravdu ne Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: oni no tak mam repro i v zadu,ve predu nevim,ale v zadu jsou origo clariony,takze v e predu taky,rekl bych i ze jsou uplne stejne,aspon vzhledove!!! předpokládám že jsou vpředu koax. a ne kompo (neboli bez samostatnejch víškáču a výhybek) Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: chuck11 Je mi jasné že by to mělo buřit hlavně ze předu,ale já bych chtěl prostorový zvuk:papa:papa a proč myslíš že by nebyl prostorovej zvuk:D myslíš že pro prostorovos potřebuješ větší zvuk zezadu? to opravdu ne Ne to ne, ale ten zvuk zepředu přehluší ten zvuk ze zadu:papa:papa Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: chuck11 Je mi jasné že by to mělo buřit hlavně ze předu,ale já bych chtěl prostorový zvuk:papa:papa a proč myslíš že by nebyl prostorovej zvuk:D myslíš že pro prostorovos potřebuješ větší zvuk zezadu? to opravdu ne Ne to ne, ale ten zvuk zepředu přehluší ten zvuk ze zadu:papa:papa no a to je správně když je přední lepší Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: chuck11 Je mi jasné že by to mělo buřit hlavně ze předu,ale já bych chtěl prostorový zvuk:papa:papa a proč myslíš že by nebyl prostorovej zvuk:D myslíš že pro prostorovos potřebuješ větší zvuk zezadu? to opravdu ne Ne to ne, ale ten zvuk zepředu přehluší ten zvuk ze zadu:papa:papa no a to je správně když je přední lepší No to jo ,ale ne zas tak ,že ten předek buří až tak ,že už zadek ani neslyšíš:D:D:D Citovat
oni Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 no to asi ten predek nebude moct tak rvat!! Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: oni tak co mi teda doporucis mk405??? takže ideální by bylo: do předu: http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/komponentni/helix-blue-62.php do zadu: http://www.ryves.cz/reproduktory/6x9/helix-blue-69.php pokud dáš jen jedny tak máš volbu mezi: 1) do předu: http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/komponentni/helix-blue-62.php a do zadu lepší z tech orig - budeš mít kvalitní poslech vepředu díky samostanejm váškáčum i dobrej detailní prostor jakej ti neudělá koax., zadek ti dokreslí prostor 2) do zadu: http://www.ryves.cz/reproduktory/6x9/helix-blue-69.php nebudeš mít vepředu detaily ale buš mít více basů (ty nepoznáš tolik odkud jdou, takže je uslišíš jakoby zepředu) ale středy a víšky budeš slyšet hlasitěji zezadu. lepší je var.1) druhá věc je 306 a malá montážní hloubka, najdu ti debatu co se tu řešillo, montáž není ideální ale vejdou se tam Citovat
oni Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 no tak dik za radu!!!jenze nemam tolik penez abych kupoval celou tu sadu!!a kdyz bych dal variantu 2 a dopredu pridal jen vejskace??? Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 přidat vejškáče jen tak nejdou a dát je ke koax? to asi ne navíc veškáče něco stojej + výhybky to je lepší koupit nové kompo. nemusíš taky kupovat hned vše ted třeba jedny a časem druhý, nebo sehnat starší levněji nebo si prostě jen vybrat variantu která ti bude více vyhovovat Citovat
oni Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 no jednoduse uz jsem si objednal ty helix blue 69 do zadu,jelikoz jsou levnejsi a postupem casu dojde i na ty do predu a taky uvidim jak mi to bude vyhovovat!!!dik za radu!!montaz nebude tak slozita do plata co??? Citovat
oni Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 hele tak moc dik,vse si proctu a jsem teda zvedavej jak to bude hrat!!uz ted se tesim az dorazej ke me domu! Citovat
oni Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 jeste mam otazecku,co znamena ten zesilovaci tranzistor?ja jen ze nektery radia to maj a nektary ne!!!!! Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 zesilovaci tranzistor? asi el. součástka zesilovacího obvodu v rádiu nebo zesilovači, ale nechápu souvislost kde jsi k tomu přišel blue 69 budou hrát o hodně lépe než ten magnát jak kvalitněji tak basově, jen to asi neposoudíš pokud si oboje neposlechneš ve stejném autě na stejné rádio a aby jsme tu magnát jen nehaněli, tak dělají i dobré věci jen nejsou levné a není to základí řada. plato jde upravit bez větších problémů, nožem nebo pilkou i třeba ocaskou je to lisovanej papír s chlupama neco jako sololit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.