Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chuck11 : to si opravdu nemyslím ale je vdodnější mít lepší repro vepředu kde to posloucháš a přední dát dozadu na dokreslení(zatím ani nevím jestli má nějaké zadní repro, ty to víš?) než mít vzadu lepší a slyšet to jen zezadu navíc kompa udělají lepší zvuk než koax. dvoupásma. je to otom zvážení celé situace a nedělat začátečnickou chybu hraní ze zadu.

neboj už do toho nějakej ten pátek dělám a celkem vím o čem toje :aut

Odesláno

no tak mam repro i v zadu,ve predu nevim,ale v zadu jsou origo clariony,takze v e predu taky,rekl bych i ze jsou uplne stejne,aspon vzhledove!!!

Odesláno
Původně zaslal: mk405

chuck11 : to si opravdu nemyslím ale je vdodnější mít lepší repro vepředu kde to posloucháš a přední dát dozadu na dokreslení(zatím ani nevím jestli má nějaké zadní repro, ty to víš?) než mít vzadu lepší a slyšet to jen zezadu navíc kompa udělají lepší zvuk než koax. dvoupásma. je to otom zvážení celé situace a nedělat začátečnickou chybu hraní ze zadu.

neboj už do toho nějakej ten pátek dělám a celkem vím o čem toje :aut

Je mi jasné že by to mělo buřit hlavně ze předu,ale já bych chtěl prostorový zvuk:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Je mi jasné že by to mělo buřit hlavně ze předu,ale já bych chtěl prostorový zvuk:papa:papa

a proč myslíš že by nebyl prostorovej zvuk:D myslíš že pro prostorovos potřebuješ větší zvuk zezadu? to opravdu ne

Odesláno
Původně zaslal: oni

no tak mam repro i v zadu,ve predu nevim,ale v zadu jsou origo clariony,takze v e predu taky,rekl bych i ze jsou uplne stejne,aspon vzhledove!!!

předpokládám že jsou vpředu koax. a ne kompo (neboli bez samostatnejch víškáču a výhybek)

Odesláno

a proč myslíš že by nebyl prostorovej zvuk:D myslíš že pro prostorovos potřebuješ větší zvuk zezadu? to opravdu ne

Ne to ne, ale ten zvuk zepředu přehluší ten zvuk ze zadu:papa:papa

Odesláno

no a to je správně když je přední lepší :mrk

Odesláno

no a to je správně když je přední lepší :mrk

No to jo ,ale ne zas tak ,že ten předek buří až tak ,že už zadek ani neslyšíš:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: oni

tak co mi teda doporucis mk405???

takže ideální by bylo:

do předu:

http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/komponentni/helix-blue-62.php

do zadu:

http://www.ryves.cz/reproduktory/6x9/helix-blue-69.php

pokud dáš jen jedny tak máš volbu mezi:

1) do předu:

http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/komponentni/helix-blue-62.php

a do zadu lepší z tech orig

- budeš mít kvalitní poslech vepředu díky samostanejm váškáčum i dobrej detailní prostor jakej ti neudělá koax., zadek ti dokreslí prostor

2) do zadu:

http://www.ryves.cz/reproduktory/6x9/helix-blue-69.php

nebudeš mít vepředu detaily ale buš mít více basů (ty nepoznáš tolik odkud jdou, takže je uslišíš jakoby zepředu) ale středy a víšky budeš slyšet hlasitěji zezadu.

lepší je var.1)

druhá věc je 306 a malá montážní hloubka, najdu ti debatu co se tu řešillo, montáž není ideální ale vejdou se tam :mrk

Odesláno

no tak dik za radu!!!jenze nemam tolik penez abych kupoval celou tu sadu!!a kdyz bych dal variantu 2 a dopredu pridal jen vejskace???

Odesláno

přidat vejškáče jen tak nejdou a dát je ke koax? to asi ne navíc veškáče něco stojej + výhybky to je lepší koupit nové kompo.

nemusíš taky kupovat hned vše ted třeba jedny a časem druhý, nebo sehnat starší levněji nebo si prostě jen vybrat variantu která ti bude více vyhovovat

Odesláno

no jednoduse uz jsem si objednal ty helix blue 69 do zadu,jelikoz jsou levnejsi a postupem casu dojde i na ty do predu a taky uvidim jak mi to bude vyhovovat!!!dik za radu!!montaz nebude tak slozita do plata co???

Odesláno

zesilovaci tranzistor? asi el. součástka zesilovacího obvodu v rádiu nebo zesilovači, ale nechápu souvislost kde jsi k tomu přišel

blue 69 budou hrát o hodně lépe než ten magnát jak kvalitněji tak basově, jen to asi neposoudíš pokud si oboje neposlechneš ve stejném autě na stejné rádio

a aby jsme tu magnát jen nehaněli, tak dělají i dobré věci jen nejsou levné a není to základí řada.

plato jde upravit bez větších problémů, nožem nebo pilkou i třeba ocaskou je to lisovanej papír s chlupama neco jako sololit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...