Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Mrkni se dole na moji galerii.. prip. 7x15 ET15 195/50 TOYO Proxes T1-S ; 7x15 ET15 205/50 YOKOHAMA A520

PS: Dodavam ze ET32 je podle me problem (nebezpeci drhnuti zadich kol o vnitrni stranu blatniku resp. o ty plastovy podbehy)

[upravil dne 25/1/06 AKCZ]

No kurná doufám že už je to správně ty první dvě zprávy neplatí

Ja mám 7J*ET15 205/50 BFGoodrich co ti na to říká zadek auta:D:D:papa:papa

Odesláno

Tak ty dve prechozi zpravy smaz ;) A v jakym slova smyslu? Vzadu na prave strane pri nakladu mi obcas skrtne jak jsem popisoval o par prispevku vys guma o hranu blatniku a na vnitrni strane mam jeste asi 1cm rezervu podbehu coz staci..

Původně zaslal: chuck11

Mrkni se dole na moji galerii.. prip. 7x15 ET15 195/50 TOYO Proxes T1-S ; 7x15 ET15 205/50 YOKOHAMA A520

PS: Dodavam ze ET32 je podle me problem (nebezpeci drhnuti zadich kol o vnitrni stranu blatniku resp. o ty plastovy podbehy)

Odesláno

tady vubec nezalezi jsetli to kolo ma limec nebo ne???na gumy jsem poravde jeste nekoukal tak nevim,asi co mi doporucej!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

tady vubec nezalezi jsetli to kolo ma limec nebo ne???na gumy jsem poravde jeste nekoukal tak nevim,asi co mi doporucej!!

Na límci to nezáleží tam máš akurát ty paprsky vevnitř a ne venku:papa:papa

Odesláno

Tak ty dve prechozi zpravy smaz ;) A v jakym slova smyslu? Vzadu na prave strane pri nakladu mi obcas skrtne jak jsem popisoval o par prispevku vys guma o hranu blatniku a na vnitrni strane mam jeste asi 1cm rezervu podbehu coz staci..

Původně zaslal: chuck11

My nějak blbne net :grr zaškrtnu smazat dám změnit příspěvek a nic,nemužeš to nějak smazat ty.:papa

No právě že my to taky škrtne při naloženém autě:D:D:D

Odesláno

tak zrovna tyhle kolecka se mi moc libej,nejsou drahy a nepujdou tam???tak to jse dost nasranej!!!

Ono to jezdí suprově ,ale když dám do kufru pořádnej nákup(něco jako vánoční)a dozadu si sednou cca 200kg další váhy,tak to občas při nějakém tom zhoupnutí škrtne ,NO ale za ten vzhled to stojí

:D:D:D:D:papa:papa

Odesláno

no tak na nakupy moc nejezdim a vetsinou jezdim jen ve dvou!!a kdyz tak tam si to drhne jen o plast ne??i kdyz dneska ty silnice jsou na prd!!no jeste popremejslim,ale kolecka jsou to fajn ne???

Odesláno

no tak na nakupy moc nejezdim a vetsinou jezdim jen ve dvou!!a kdyz tak tam si to drhne jen o plast ne??i kdyz dneska ty silnice jsou na prd!!no jeste popremejslim,ale kolecka jsou to fajn ne???

Tím pádem není co řešit :D:D:D:D je to jasné 205*50 mužeš dát i 205*55:D:D:D:papa

Odesláno

takze ve predu v pohode a v zadu obcas zadrhne?radsi se desetkrat zeptam nez pak mit doma kola k nicemu!!a to skrta neke na strane nebo nekde na hore???

Odesláno

takze ve predu v pohode a v zadu obcas zadrhne?radsi se desetkrat zeptam nez pak mit doma kola k nicemu!!a to skrta neke na strane nebo nekde na hore???

Přesně tak vepředu vubec a vzadu občas když jsem naloženej:papa

Odesláno

a vis kde presne??jestli nekde ze strany podbehu nebo z vrchu,protoze ja na jedny strane podbech vubec nemam,takze ten prostor tam je vetsi!!!

Odesláno

já osobně bych se snažil tomu škrtá i tomu občasnému škrtání uplně vyhnout.

když to přeženu tak rozpáraná guma nebo při propružení chvilkové zablokování zadních kol na kluzkém povrchu může vést k rozbití si úst, jeto jako zatáhnout ručku za jízdy, jeto sice přehnané ale někdy stačí málo

Odesláno
Původně zaslal: mk405

já osobně bych se snažil tomu škrtá i tomu občasnému škrtání uplně vyhnout.

když to přeženu tak rozpáraná guma nebo při propružení chvilkové zablokování zadních kol na kluzkém povrchu může vést k rozbití si úst, jeto jako zatáhnout ručku za jízdy, jeto sice přehnané ale někdy stačí málo

To je teda hodně silně přehnané,to je teda jo kurv...extrém:cool:

Odesláno

I obcasne skrtnuti je neprijemny ale uprime me to na tech 7x15 205/50 skrtne pri zatezi jen nepartne o kraj vzorku (tedy tesne pod nim) tam kde je vnejsi hrana blatniku zahnuta dovnitr..takze o tu zahnutou hranu (profil toho dovnitr zahnuteho blatniku je jako velke \"L\").. nemam na mysli podbeh.. ten je v poho..)

Reseni je bud ten vnitrek oriznout a udelat z toho profil \"I\"cehoz se bojim nebo mit cca ET19 pri 7x15 a nebo ten blatnik otech par milimetru povytahnout ven..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...