Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mk405

s tím spoždovačem no nevím, daleko lepší by to bylo od poklesu napětí pod určitou hodnotu jako to mají 307:mrk

Schéma:o:o:o:o:mrk:papa

Odesláno
Původně zaslal: kmil

schema sice bohuzel ted pro tebe nemam,ale bude to dost jednoduchy,obyc. spozdovaci obvod a relatko a je to.Zapojeni treba s nejakou IO NE555 nebo neco podobnyho.Stacil by i transistor kondik odpor a rele s diodou.Ale fakt to schema ted bohuzel nemam.

Kdy myslíš že by sto schéma měl:papa:papa:papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Jak zapojit autorádio na Pegeotu 306(rok 2001), aby rádio hrálo i v poloze klíčku, kdy nesvítí kontrolka baterky to jest jenom klíček v zapalování a aby se rádio vyplo po vytažení klíčku ze zapalování :myslim

V normalnych autach funguje spinacia skrinka tak, ze v prvej polohe sa da zapnut len radio, eventualne zasvieti display hodin.Vtedy je z baterky maly odber, dany vlastne len spotrebou autoradia, nic ine sa nezapina.Az v druhej polohe nabehne komplet zapalovanie, zhavice, ventilator kurenia atd. V peugeote 306, uz v prvej polohe nabehne okrem radia a hodin aj ostatne systemy.U mna konkretne isiel aj ventilator kurenia.

Preto som zapojenie prerobil. hruby kabel, ktory isiel od spinacky do auta, na ktorom sa objavilo +12 V pri prvej polohe klucika som prerusil, a pripojil ho k druhemu hrubemu kablu, na ktorom sa objavi +12V pri druhej polohe klucika. Tym som vlastne zapojil vsetky systemy az na druhu polohu klucika. Odcvaknuty kabel ktory mi ostal, ktory ide zo spinacky, na ktorom sa teraz objavi +12V v prvej polohe som priviedol len do autoradia. Tym padom mi v prvej polohe ide iba autoradio, tak ako to byva na vacsine aut. Je to jednoducha uprava, a plne funkcna.

Odesláno

Mam takovej pocit, jestli to neni u nekterych aut spojeny s imobilizerem. Vim, ze treba Opel Zafira to ma taky tak, ze radio prestane hrat, ve chvili, kdy se vynda klicek - tedy vzdali:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...