Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz to mam. Je to tam jen nacvaknute. Kdyz se to tahne nahoru a lomcuje se s tim tak to vyskoci. Lepsi je povolit srouby co drzi tapec, odklopit a zespodu vystrcit. Prace na 5 minut

Odesláno

Poprosil bych o info, jestli procedura s ovladači proběhla - např. čištění, detaily rozebrání a jak byla úspěšná. Zlobí mě ovladač řidičova a pravého zadního okna a budu to muset také rozebrat. Díky moc.

Odesláno

Me uz temer nesli stahovat predni okna. Zaviral jsem je snad po 1cm skocich. Vycistil jsem to isopropilem na cistici tycce(mame je v praci), ale bohate staci lih a hadrik. Ocistil jsem plosky na tistenem spoji, kontaktni gumicky a tak nejak vse. Chodi uplne jako nove! Vysledek je super! 

Rozebrani: vycvaknul jsem krytku sroubu v madle dveri a vysrouboval sroub. Prizvedl jsem tapec dveri a vyhaknul ho zezhora ze dveri u okna. Potom jsem na na kazde strane odzhora vycvaknul 2 plastove prichytky, nasunul jsem jidelni nuz(obaleny hadrem)  mezi tapec a dvere a lehce vypacil. Tim vznikla nahore mezera, do ktere jsem strcil ruku a prsty vystrcil ovladac nahoru, jde co celkem dobre. Odpojil oba konektrory(nejdou zamenit). 

Potom mas ovladac v ruce. Nevycvakavej ovladace z ramecku, je to zbytecne. Oddelej dno ovladacu, jsou tam zobacky, i nesika to zvladne, staci si to trochu prohlednout. Potom na tebe vse vypadne.

Po vycisteni skladame v opacnem poradi zpet. 

Doporucuju pridelat tapec a ovladace nechat vycvakle na kabelech a vyzkouset, kdyz je tam zacvaknes a neco bude spatne, budou se ti zase blbe vyndavat. 

Prace celkem:rozebrani-dukladne vycisteni-slozeni. Na max 30 minut. Muzes i na parkovisti... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...