Lukas.407 Odesláno 18. září 2017 Odesláno 18. září 2017 Zdravim, prosim o radu. Jak vyndam z auta ovladani stahovani oken z ridicovych dveri? Dekuji velmi specha, dnes s autem odjizdim a zacalo to zlobit. diky Citovat
Lukas.407 Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 asi jsem to spatne napsal, potrebuji vyndat jen ty ovladace... ne stahovacku. diky Citovat
ferinko2 Odesláno 18. září 2017 Odesláno 18. září 2017 Skúšal som to 2x......neprišiel som na to Citovat
Lukas.407 Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 Ja uz to mel kdysi dole, ale nepamatuju si to Citovat
Lukas.407 Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 Uz to mam. Je to tam jen nacvaknute. Kdyz se to tahne nahoru a lomcuje se s tim tak to vyskoci. Lepsi je povolit srouby co drzi tapec, odklopit a zespodu vystrcit. Prace na 5 minut Citovat
jutu Odesláno 18. září 2017 Odesláno 18. září 2017 Poprosil bych o info, jestli procedura s ovladači proběhla - např. čištění, detaily rozebrání a jak byla úspěšná. Zlobí mě ovladač řidičova a pravého zadního okna a budu to muset také rozebrat. Díky moc. Citovat
Lukas.407 Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 Me uz temer nesli stahovat predni okna. Zaviral jsem je snad po 1cm skocich. Vycistil jsem to isopropilem na cistici tycce(mame je v praci), ale bohate staci lih a hadrik. Ocistil jsem plosky na tistenem spoji, kontaktni gumicky a tak nejak vse. Chodi uplne jako nove! Vysledek je super! Rozebrani: vycvaknul jsem krytku sroubu v madle dveri a vysrouboval sroub. Prizvedl jsem tapec dveri a vyhaknul ho zezhora ze dveri u okna. Potom jsem na na kazde strane odzhora vycvaknul 2 plastove prichytky, nasunul jsem jidelni nuz(obaleny hadrem) mezi tapec a dvere a lehce vypacil. Tim vznikla nahore mezera, do ktere jsem strcil ruku a prsty vystrcil ovladac nahoru, jde co celkem dobre. Odpojil oba konektrory(nejdou zamenit). Potom mas ovladac v ruce. Nevycvakavej ovladace z ramecku, je to zbytecne. Oddelej dno ovladacu, jsou tam zobacky, i nesika to zvladne, staci si to trochu prohlednout. Potom na tebe vse vypadne. Po vycisteni skladame v opacnem poradi zpet. Doporucuju pridelat tapec a ovladace nechat vycvakle na kabelech a vyzkouset, kdyz je tam zacvaknes a neco bude spatne, budou se ti zase blbe vyndavat. Prace celkem:rozebrani-dukladne vycisteni-slozeni. Na max 30 minut. Muzes i na parkovisti... ferinko2 a xpetrix ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.