Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravicko vedeli by ste poradit mal som cerpadlo v oprave a ked mi ho opravil tak mi povedal ze ubral startovaciu davku ale nastal problem ze teraz to nejak blbo startuje ale iba prvy start jedna sa mi oto ci sa mi da mne trocha pridat davku ak hej tak asi kde 

Odesláno

cerpadlo paliva, kalove cerpadlo, vodni cerpadlo, tepelne cerpadlo............, jaky, na co, do ceho...... pokud do auta tak to je na presun do servisu.... @Péťa

Odesláno

:myslim vsak ked tam pisem ze bolo v oprave a ubral startovaciu davku a potom ze to spatne startuje tak asi to bude cerpadlo paliva lebo asi tie zvysne cerpadla si myslim ze zo statovanim nic nemaju no ale ak mate a startujete na vodne alebo kalove cerpadla auta tak potom ojojooj :xvul:xvul:myslim

Guest minimaxa
Odesláno

Jako první věc si uprav název vlákna tak, aby odpovídal pravidlům.

Jistě jsi před napsáním dotazu použil hledání...

A když už pokládáš dotaz, tak ať to má hlavu a patu.

Odesláno
před 18 minutami, dzin napsal:

:myslim vsak ked tam pisem ze bolo v oprave a ubral startovaciu davku a potom ze to spatne startuje tak asi to bude cerpadlo paliva lebo asi tie zvysne cerpadla si myslim ze zo statovanim nic nemaju no ale ak mate a startujete na vodne alebo kalove cerpadla auta tak potom ojojooj :xvul:xvul:myslim

chytracku, ona je i startovaci davka elektricke energie pres ruzna rele na urcita cerpadla, takze jak sakra muzem vedet o cem tam meles..................... ojoooooooj to koukas vid......... no drbej se na hlavicce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...