rondob Odesláno 21. srpen 2017 Odesláno 21. srpen 2017 Prosím o radu skúsených, potreboval by som vymeniť komplet lanovody ručnej brzdy. v katalógu AK sú asi 3 sady rôzne a v serviceboxe mi ukazuje asi 2 tak vôbec netuším aké vziať. existuje varianta že vyberiem staré a podľa toho kúpim nové alebo mi dokáže niekto podľa vin napísať typ. Tak by som rád skúsil ten druhý spôsob. Ďakujem za rady vin je VF38ERHYF81169970 Ďakujem Citovat
rondob Odesláno 22. srpen 2017 Autor Odesláno 22. srpen 2017 hmm budem to asi musieť rozmontovať a vybrať. Viete mi poradiť či je to zložité? z kolies nie ale čo pod autom? ide to tam jednoducho? A na odpojenie od páky musím dať dole stredový tunel? Ďakujem za rady Citovat
panzerflus Odesláno 22. srpen 2017 Odesláno 22. srpen 2017 není to tak hrozné ;-) pokud máš montážní jámu nebo autozvedák je to brnkačka ;-) Citovat
rondob Odesláno 26. srpen 2017 Autor Odesláno 26. srpen 2017 Tak lanovody vymenené, ale mám jednu zaujímavú novinku. Dopredu brzdí ako sviňa ale dozadu nie. Kde môže byť chyba? Ešte musím doladit paku lebo zaberá vysoko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.